Λίβερπουλ: Άφησε τον Μπέλιγχαμ και τσεκάρει Μάουντ και Μακ Άλιστερ

Λίβερπουλ: Άφησε τον Μπέλιγχαμ και τσεκάρει Μάουντ και Μακ Άλιστερ

bet365

Η Λίβερπουλ αποσύρθηκε από την υπόθεση του Τζουντ Μπέλιγχαμ και στα ραντάρ της για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής βρίσκονται πλέον οι Μέισον Μάουντ και Αλέξις Μακ Άλιστερ

Αλλαγή στη μεταγραφική ρότα της Λίβερπουλ! Πολλοί φίλοι της ονειρεύτηκαν τον Τζουντ Μπέλιγχαμ στα κόκκινα, όμως οι Ρεντς από νωρίς έθεσαν εαυτούς εκτός της διεκδίκησής του νεαρού Άγγλου και πλέον εξετάζουν τις εναλλακτικές τους.

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Όρνσταϊν του Athletic, το club προτιμά να επενδύσει τα χρήματά του σε περισσότερους από έναν ποδοσφαιριστές και όχι να σπαταλήσει ένα τεράστιο ποσό σε έναν μόνο παίκτη. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες δύο από τους εκλεκτούς για τη μεσαία γραμμή της Λίβερπουλ, η οποία θα υποστεί ολικό... λίφτινγκ το καλοκαίρι, είναι ο Μέισον Μάουντ και ο Αλέξις Μακ Άλιστερ, ενώ ήδη έχει ακουστεί και το όνομα του Ράιαν Γκράφενμπερχ.

Ο Άγγλος της Τσέλσι έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής και οι Μπλε πιθανότατα θα χρειαστεί να πουλήσουν παίκτες για να ισορροπήσουν τα βιβλία τους, ενώ ο Αργεντινός της Μπράιτον δείχνει έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, παρ'ότι ανανέωσε με τους Γλάρους τον περασμένο Δεκέμβριο. Το συμβόλαιο του Μάουντ με τους Λονδρέζους λήγει το καλοκαίρι του 2024 και αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της ομάδας του Κλοπ στις διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα