Λέστερ: Σε συζητήσεις με τον Τζέσι Μαρς για τη θέση του προπονητή

jesse_marsch_0

bet365

Με τον πρώην τεχνικό της Λιντς, Τζέσι Μαρς, συζητάει η Λέστερ σύμφωνα με το Athletic, με τον Αμερικανό κόουτς να είναι ανοιχτός στο να αναλάβει τις Αλεπούδες μεσούσης της μάχης τους για την παραμονή στην Premier League.

Μετά την απομάκρυνση του Μπρένταν Ρότζερς, η Λέστερ εξακολουθεί να αναζητεί τον... εκλεκτό τεχνικό που θα αναλάβει το «τιμόνι» της. «Τιμόνι» καυτό, μιας και οι Αλεπούδες βρίσκονται στη 18η θέση της Premier League, για τα καλά βυθισμένες στη μάχη της παραμονής στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με το Athletic, ο πρώην τεχνικός της Λιντς, Τζέσι Μαρς, έχει τραβήξει τα βλέμματα των ιθυνόντων του συλλόγου, οι οποίοι βρίσκονται σε συζητήσεις μαζί του, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λέστερ. Ο Αμερικανός τεχνικός είναι διατεθειμένος να πιάσει άμεσα δουλειά και ενδιαφέρεται για τη θέση τόσο ώστε να μην τον απασχολεί το ενδεχόμενο του υποβιβασμού, έχοντας την επιθυμία να οδηγήσει την ομάδα πίσω στην Premier League, σε περίπτωση που αυτό χρειαστεί. Ράφα Μπενίτεθ και Σαμ Άλαρνταϊς έχουν επίσης απασχολήσει τις Αλεπούδες, με τον Μαρς όμως να έχει το προβάδισμα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα