Τότεναμ: Παραιτήθηκε ο Φάμπιο Παράτιτσι μετά τον αποκλεισμό του από τη FIFA

Τότεναμ: Παραιτήθηκε ο Φάμπιο Παράτιτσι μετά τον αποκλεισμό του από τη FIFA

Ιάσονας Θεριός
fabio_paratici

bet365

Παρελθόν από την Τότεναμ αποτελεί ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Φάμπιο Παράτιτσι, ο οποίος τιμωρήθηκε από τη FIFA με παγκόσμιο αποκλεισμό, εξαιτίας της εμπλοκής του στο σκάνδαλο plusvalenza όσο βρισκόταν στη Γιουβέντους.

Ο Φάμπιο Παράτιτσι παραιτήθηκε από τον ρόλο του ως τεχνικός διευθυντής της Τότεναμ, όντας σε αναμονή της έκβασης της προσφυγής του για τον παγκόσμιο αποκλεισμό του από το ποδόσφαιρο. Ο 50χρονος είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό από την ιταλική Ομοσπονδία για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο plusvalenza όταν βρισκόταν στη Γιουβέντους και η FIFA την Τετάρτη (29/03) επέκτεινε την τιμωρία του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με το Athletic, ο Παράτιτσι την Παρασκευή (31/03) συναντήθηκε με τους παίκτες της ομάδας για να τους εξηγήσει την κατάσταση και να τους ανακοινώσει την απόφασή του. Το κύριο ζήτημα στους Σπερς σε σχέση με την τιμωρία του Ιταλού τεχνικού διευθυντή αφορά το ότι εκείνος είχε αναλάβει να αναζητήσει και να βρει τον διάδοχο του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος απολύθηκε πριν λίγο καιρό.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα