Τζέραρντ για Κέιν: «Δεν είναι από το Τότεναμ, έχει να πάρει μια μεγάλη απόφαση»

Τζέραρντ για Κέιν: «Δεν είναι από το Τότεναμ, έχει να πάρει μια μεγάλη απόφαση»

Ο Τζέραρντ έδωσε τη συμβουλή του στον Χάρι Κέιν για το μέλλον του

bet365

Ο Στίβεν Τζέραρντ προέτρεψε τον Χάρι Κέιν να σκεφτεί καλά το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Τότεναμ, αφού σε αντίθεση με τον ίδιο και τη Λίβερπουλ, εκείνος δεν έχει καμία βαθύτερη σύνδεση με τον σύλλογο ή την πόλη.

Το περασμένο καλοκαίρι η Τότεναμ έμοιαζε να μπαίνει για πρώτη φορά σε μια εποχή σταθερότητας μετά την απόλυση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο Αντόνιο Κόντε κατάφερε να «σώσει» τη χρονιά βγάζοντας τους Σπερς στο Champions League, ο Χάρι Κέιν έκλεισε τα «αυτιά» του σε προτάσεις από το εξωτερικό έχοντας χτίσει σχέση εμπιστοσύνης με τον Ιταλό τεχνικό. Ξαφνικά, όμως, όλα δείχνουν να ανατρέπονται.

Ο Κόντε αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τους Λονδρέζους πληρώνοντας ουσιαστικά τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του κατά της ίδιας του της ομάδας και ο ηγέτης ονόματι Χάρι Κέιν βρίσκεται μπροστά στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της καριέρας του, με δύο επιλογές: να ανανεώσει στην Τότεναμ πέραν του 2024 που λήγει το τρέχον του συμβόλαιο εξαντλώντας δηλαδή τα περιθώρια να γευτεί έναν τίτλο με τον σύλλογο από τον οποίο αναδείχθηκε και που αποτελεί ρέκορντμαν τερμάτων με 271 γκολ ή να κυνηγήσει τα τρόπαια με άλλη φανέλα από το Νησί ή από ένα άλλο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Ο Στίβεν Τζέραρντ από μεριάς του φρόντισε να συμβουλεύσει τον προσεχώς 30χρονο στράικερ, ο οποίος είναι εδώ και λίγους μήνες ο ρέκορντμαν τερμάτων της εθνικής Αγγλίας αλλά κινδυνεύει να τελειώσει την καριέρα του χωρίς κούπα!

Σε δηλώσεις του ως σχολιαστής του Channel 4 μετά τη νίκη της Αγγλίας στην έδρα της Ιταλίας, ο Stevie G έβαλε στο ζύγι το δικό του παράδειγμα με τη Λίβερπουλ, την οποία επέλεξε να υπηρετήσει πιστά έχοντας βγει από τα σπλάχνα της πόλης και της ομάδας, ώστε η κατάκτηση ενός τροπαίου να αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία για τον ίδιο. Μια «υποχρέωση» που θεωρεί πως δεν βαραίνει τον Κέιν, ο οποίος ναι μεν προήχθη από την Ακαδημία των Σπερς αλλά δεν έχει την ίδια σύνδεση με το προάστιο του Τότεναμ, περνώντας, μάλιστα ως πιτσιρίκι από τα τμήματα υποδομής αρκετών λονδρέζικων συλλόγων (Άρσεναλ, Γουότφορντ).

«Κοιτάξτε, δεν θέλω να προκαλέσω θέμα με αυτό που θα πω, αλλά ο Χάρι έχει να πάρει μια μεγάλη απόφαση για την καριέρα του.

Έχω υπάρξει σε αυτή τη θέση που σκέφτεσαι ''είναι αρκετά καλή η ομάδα μου για να μου χαρίσει τίτλους; Θα τελειώσω την καριέρα μου έχοντας κατακτήσει όσα ήθελα;''.
Με μένα ήταν διαφορετικό γιατί εγώ μεγάλωσα ως οπαδός της Λίβερπουλ μέσα από την πόλη, όλη η οικογένειά μο ήταν Λίβερπουλ και ήξερα πως ένα τρόπαιο με τη Λίβερπουλ θα σήμαινε πολλά περισσότερα από το να ήμουν σε οποιονδήποτε άλλο σύλλογο.

Εκείνος όμως δεν είναι από το Τότεναμ, έχει αγωνιστεί και εκτός Τότεναμ, συνεπώς έχει μια μεγάλη απόφαση να πάρει. Δεν μπορώ να του δώσω ακριβώς συμβουλή πάνω σ' αυτό, αλλά στοιχηματίζω ότι αυτό το δίλημμα βρίσκεται κάθε μέρα στο μυαλό του».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα