Μάντσεστερ Σίτι: Ερωτηματικό για την συμμετοχή του Χάαλαντ στο ματς με την Λίβερπουλ

Μάντσεστερ Σίτι: Ερωτηματικό για την συμμετοχή του Χάαλαντ στο ματς με την Λίβερπουλ

bet365

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν είναι σίγουρο πως θα αγωνιστεί στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Λίβερπουλ σύμφωνα με τα όσα είπε ο πατέρας του.

Ο Άλφι Χάαλαντ, πατέρας του Έρλινγκ και παλιός παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, εξήγησε πως όσο δεν ξεκινά προπονήσεις ο γιός του τόσο δυσκολότερο θα είναι να δώσει το παρών στον εντός έδρας αγώνα με την Λίβερπουλ την πρώτη του Απρίλη (14:30) για την 29η αγωνιστική της Premier League.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια της Νορβηγίας με την Ισπανία και την Γεωργία για τα προκριματικά του Euro 2024, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα προλάβει και το πρώτο παιχνίδι των «πολιτών» μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων, το οποίο είναι και ιδιαίτερα κρίσιμο, αφού είναι απέναντι στην Λίβερπουλ στο «Έτιχαντ».

Πήγε μάλιστα να εξεταστεί μέχρι και στην Βαρκελώνη και τον δρ. Ραμόν Κούγκατ, που διατηρεί καλή σχέση με την Μάντσεστερ Σίτι και συχνά πηγαίνουν εκεί παίκτες της ομάδας. Ο Νοργηγός στράικερ αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής ομάδας και πήγε στο σπίτι του στην Μαρμπέγια για να συνεχίσει τις θεραπείες του μαζί μ' έναν φυσιοθεραπευτή των «πολιτών».

Συγκεκριμένα ο Άλφι Χάαλαντ είπε σε δηλώσεις του στην νορβηγική τηλεόραση (TV2 Sport):

«Δεν είμαι γιατρός, αλλά αν δεν προπονείσαι για δύο εβδομάδες, δεν μπορείς να παίξεις σ' ένα ματς σαν κι αυτό (ενάντια στην Λίβερπουλ). Πρέπει να υπάρχει μία πρόοδος. Αν δεν μπορείς να προπονηθείς, δεν παίζεις. Θα εξαρτηθεί από το πως θα ανταποκριθεί στην θεραπεία τις ερχόμενες μέρες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα