Ζοάο Φέλιξ: Η Τσέλσι ξεκίνησε τις επαφές με την Ατλέτικο για την αγορά του Πορτογάλου

Newsroom
Ζοάο Φέλιξ: Η Τσέλσι ξεκίνησε τις επαφές με την Ατλέτικο για την αγορά του Πορτογάλου

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ισπανικού μέσου «Relevo» η Τσέλσι έχει ξεκινήσει από τώρα τις επαφές με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την αγορά του Ζοάο Φέλιξ.

Τον χειμώνα η Τσέλσι «συμβιβάστηκε» να πάρει τον Ζοάο Φέλιξ με δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν, χωρίς ρήτρα αγοράς και μάλιστα πλήρωσε ενοίκιο της τάξης των 11,5 εκατομμυρίων ευρώ, όμως πλέον υπάρχει η απόφαση για... μονομοποίηση της μεταγραφής του Πορτογάλου επιθετικού. Σύμφωνα με το ισπανικό μέσο «Relevo» οι Μπλε έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές με την πλευρά της Ατλέτικο Μαδρίτης και έχουν επικοινωνήσει την επιθυμία τους για τη μεταγραφή, όμως οι συζητήσεις αναμένεται να προχωρήσουν ουσιαστικά μέσα στον Απρίλιο.

Ο ισχυρός άνδρας των Λονδρέζων, Τοντ Μπόελι, θέλει να χτίσει το μέλλον της ομάδας του σε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, όπως οι Γουέσλι και Νταβίντ Φοφανά, Μπαντιασίλ, Έντσο Φερνάντες, Μαντουέκε, Μούντρικ και ο 23χρονος Φέλιξ ταιριάζει «γάντι» σε αυτό το πλάνο. Οι Μαδριλένοι κοστολογούν τον διεθνή επιθετικό στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Πορτογάλος μέχρι στιγμής μετράει εννέα συμμετοχές με την Τσέλσι και έχει σκοράρει δύο γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα