Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον 0-0: Νέο φρένο στους «Κόκκινους»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον 0-0: Νέο φρένο στους «Κόκκινους»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον 0-0: Νέο φρένο στους «Κόκκινους»

bet365

Ο Κασεμίρο αποβλήθηκε στο 34' και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να αντιδράσει μετά τον διασυρμό από τη Λίβερπουλ. Στο μηδέν οι «κόκκινοι» κόντρα στη Σαουθάμπτον, με τους «Αγιους» να έχουν δυο δοκάρια.

Mπορεί την Πέμπτη να διέλυσε τη Μπέτις με 4-1, ωστόσο εντός συνόρων η Γιουνάιτεντ δεν έβγαλε αντίδραση μετά τον διασυρμό από τη Λίβερπουλ. Κόντρα στη Σαουθάμπτον τα βρήκε σκούρα και γι αυτό... φρόντισε ο Κασεμίρο, ο οποίος και αποβλήθηκε στο 34ο λεπτό. Οι «Αγιοι» το εκμεταλλεύθηκαν, πήραν τον βαθμό (0-0), αν και θα μπορούσαν περισσότερα, μιας και είχαν δυο δοκάρια. Στο +8 από την 5η θέση η Μάντσεστερ, στον πάτο, αλλά στο -2 από την ζώνη σωτηρίας.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά, πίεσε, είχε καλές στιγμές με Ράσφορντ, Μπρούνο, αλλά είχε και τον Ντε Χέα σε σούπερ κατάσταση, μιας και στο 25' έκανε τεράστια επέμβαση στην κεφαλιά του Γουόλκοτ. Στο 35' το Ολντ Τράφορντ «πάγωσε», ο Κασεμίρο μάρκαρε πολύ άσχημα τον Αλκαράθ και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Ηταν η δεύτερη απευθείας κόκκινη στην Premier, όταν στη Ρεάλ δεν είχε αποβληθεί ποτέ με αυτό τον τρόπο. Η Σαουθάμπτον πήρε μέτρα, πίεσε και στην αρχή του β' μέρους είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Γουόκερ – Πίτερς. Στο 54ο λεπτό ο Γουόρντ Πράους είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι, με την ομάδα του να πιέζει περισσότερο για το γκολ.

Η Γιουνάιτεντ μετά το 65' ανέβασε ρυθμό, ρίσκαρε περισσότερο και στο 68' πλησίασε το γκολ, αλλά η προσπάθεια του Μπρούνο βρήκε το δοκάρι. Αμεση απάντηση για τη Σαουθάμπτον, η οποία είχε δεύτερο δοκάρι με τον Γουόκερ Πίτερς. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, η Μάντσεστερ ήθελε, αλλά δεν μπορούσε...

Η Άστον Βίλαν κράτησε τη Γουέστ Χαμ σε... τροχιά υποβιβασμού

Η Άστον Βίλα έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Γουέστ Χαμ (1-1) και κράτησε τα Σφυριά κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς ισοβαθμεί με την 18η Μπόρνμουθ στους 24 βαθμούς. Οι Χωριάτες προηγήθηκαν στο 17' με την κεφαλιά του Γουότκινς μετά από ασίστ του Μορένο. Ο Μπενραχμά έφερε το ματς στα ίσα στο 26' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το ματς ήταν ισορροπημένο και το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Βαθμολογία:

pl table

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα