Χάρι Κέιν: Η Τότεναμ δεν πουλά τον Άγγλο σε εγχώρια αντίπαλο το καλοκαίρι

Χάρι Κέιν: Η Τότεναμ δεν πουλά τον Άγγλο σε εγχώρια αντίπαλο το καλοκαίρι

Newsroom
Χάρι Κέιν: Η Τότεναμ δεν πουλά τον Άγγλο σε εγχώρια αντίπαλο το καλοκαίρι

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times» η Τότεναμ δεν σκοπεύει να πουλήσει σε αντίπαλό της στην Premier League τον Χάρι Κέιν αυτό το καλοκαίρι.

Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός, Χάρι Κέιν, θα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Τότεναμ το προσεχές καλοκαίρι, κι άφησε να εννοηθεί ότι είναι ανοιχτός για διαπραγματεύσεις με τους Σπερς προκειμένου να προχωρήσει η ανανέωση της συνεργασίας τους.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει πρόοδος και οι Σπερς τελειώσουν τη φετινή σεζόν χωρίς τρόπαια, το μέλλον του πολύπειρου επιθετικού μπορεί να είναι μακριά από τον σύλλογο του βόρειου Λονδίνου, αν και οι επιλογές του είναι πλέον πιο περιορισμένες.

Η Τότεναμ δεν θέλησε ποτέ να τον πουλήσει σε εγχώριο αντίπαλο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει συνδεθεί με τον αρχηγό της Αγγλίας, έχει... κακές αναμνήσεις από τις συναλλαγές με τους Σπερς από την εποχή που απέκτησε τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και έχει θέσει ως στόχο της τον Βίκτορ Οσιμέν της Νάπολι.

Εάν λοιπόν η Τότεναμ πεισθεί να πουλήσει τον στράικερ, τότε θα είναι σε σύλλογο του εξωτερικού, με τους «Times» να θεωρούν δεδομένο το ενδιαφέρον των Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης. Μια τέτοια κίνηση όμως δεν θα επέτρεπε στον Κέιν να σπάσει το ρεκόρ του Άλαν Σίρερ και να γίνει πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Premier League. Επιθυμία που έχει εκφράσει πολλάκις στο παρελθόν...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα