Κλοπ: «Τιμωρούμε τους εαυτούς μας, δεν μπορώ να το εξηγήσω»

Newsroom
Κλοπ: «Τιμωρούμε τους εαυτούς μας, δεν μπορώ να το εξηγήσω»

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Λίβερπουλ από την Γουλβς στάθηκε στην απαράδεκτη εικόνα της ομάδας του στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και στα εύκολα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του.

Η Λίβερπουλ είναι σε περίοδο... κρίσης. Οι Reds με την ήττα τους στο «Μολινό» έφτασαν τις τέσσερις διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς νίκη. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει μια ισοπαλία στο «Άνφιλντ» κόντρα στην Τσέλσι και τρεις «τριάρες» από Μπρέντφορντ, Μπράιτον και Γουλβς. Ο Γερμανός τεχνικός της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ στις δηλώσεις του μετά την ήττα στο Γουλβερχάμπτον στάθηκε στην απαράδεκτη εικόνα της ομάδας του στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και τόνισε πως οι παίκτες του τιμωρούν τους εαυτούς τους με τα εύκολα λάθη τους.

«Το να δεχόμαστε γκολ στα πρώτα λεπτά ενός αγώνα δεν είναι κάτι καινούριο για εμάς, αλλά ο τρόπος που τα δεχθήκαμε σήμερα δεν είναι αποδεκτός. Αν δεις συνολικά το παιχνίδι, σε πολλές περιόδους του ήμασταν φανταστικοί, αλλά δεν σκοράραμε. Το τρίτο γκολ που δεχθήκαμε δεν το μετράω, διότι ήρθε από την πρώτη φορά που η Γουλβς πέρασε τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο.

Το ξεκίνημά μας στο ματς ήταν απαράδεκτο. Τιμωρούμε τους εαυτούς μας όταν δίνουμε τόσο εύκολα την μπάλα. Ήμασταν παθητικοί και στα δύο γκολ. Θέλαμε να είμαστε συμπαγείς και ενεργοί, αλλά ήμασταν συμπαγείς και παθητικοί. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνουμε τέτοια λάθη, αλλά τα κάνουμε όπως και να έχει. Δεν είναι επιτρεπτό να παρουσιάζεσαι έτσι στα πρώτα λεπτά. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Στέκομαι εδώ και δεν έχω να σας δώσω κάποια εξήγηση για αυτά τα πρώτα 15 μας λεπτά, με συγχωρείτε», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα