Νιούκαστλ - Γουέστ Χαμ 1-1: Νέα γκέλα και χαμένο έδαφος για τους Magpies

Νίκος Κικίδης
Νιούκαστλ - Γουέστ Χαμ 1-1: Νέα γκέλα και χαμένο έδαφος για τους Magpies

bet365

Παρά το ιδανικό ξεκίνημα η Νιούκαστλ περιορίστηκε στο 1-1 κόντρα στη Γουέστ Χαμ, έμεινε στην ισοπαλία για δεύτερη σερί αγωνιστική και επέτρεψε στη Γιουνάιτεντ να ξεφύγει στο +2 στη βαθμολογία.

Κακή περίοδος, πεσμένη ψυχολογία ή ντεπόζιτο στο... ναδίρ; Όποια κι είναι η απάντηση, η Νιούκαστλ έχασε ξανά βαθμούς στην Premier League, καθώς έμεινε στο 1-1 απέναντι στην προβληματική φέτος, Γουέστ Χαμ, και περιορίστηκε στην τέταρτη θέση με δυο βαθμούς λιγότερους από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αρχή πάντως δεν προμήνυε προβλήματα για τους Magpies, οι οποίοι μόλις στο 1΄ βρήκαν δίχτυα με σκόρερ τον Γουίλοκ, αλλά τελικά το γκολ ακυρώθηκε μετά από εξέταση στο VAR διότι η μπάλα είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή του άουτ κατά την εξέλιξη της φάσης. Ακόμα κι έτσι ωστόσο, η Νιούκαστλ δεν αποθαρρύνθηκε και βρήκε ξανά δίχτυα δευτερόλεπτα μετά.

Ενώ ακόμα ο κόσμος στις κερκίδες δεν είχε προλάβει να «παγώσει» από την ακύρωση του γκολ, ο Γουίλσον έφυγε στο τετ-α-τετ και νίκησε τον Φαμπιάνσκι για το 1-0 (3΄). Το προβάδισμα ωστόσο σαν να... χαλάρωσε τους Magpies που τελικά είδαν τους Λονδρέζους να ισοφαρίζουν στο 32΄με δράστη τον Πακέτα. Παρά τον άπλετο χρόνο η Νιούκαστλ δεν βρήκε ποτέ ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα και μοιραία έμεινε στο 1-1, χάνοντας βαθμούς για δεύτερη σερί αγωνιστική.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα