Γουλβς - Λίβερπουλ 3-0: Η «κατρακύλα» συνεχίζεται, τρίτη διαδοχική... τριάρα μακριά από το «Άνφιλντ»

Βασίλης Μπαλατσός
Γουλβς - Λίβερπουλ 3-0: Η «κατρακύλα» συνεχίζεται, τρίτη διαδοχική... τριάρα μακριά από το «Άνφιλντ»

bet365

Η Λίβερπουλ για τρίτο διαδοχικό ματς της Premier League μακριά από το «Άνφιλντ» δέχτηκε τρία γκολ, καθώς ηττήθηκε με 3-0 από την Γουλβς. Ξεκόλλησαν από την επικίνδυνη ζώνη οι Λύκοι. Απομακρύνονται από την εξάδα οι Reds.

Η Λίβερπουλ συνεχίζει να προβληματίζει και να απογοητεύει. Οι Reds παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων (και) στο «Μολινό» και γνώρισαν την ήττα με 3-0 από τη μαχητική Γουλβς του Ζουλιέν Λοπετέγκι, η οποία «ξεκόλλησε» από την επικίνδυνη ζώνη. Αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στην Premier League, καθώς μετράει μια ισοπαλία με την Τσέλσι και τρεις διαδοχικές εκτός έδρα «τριάρες» από Μπρέντφορντ, Μπράιτον και του Λύκους. Στη 10η θέση οι Reds, πέντε μακριά από την 6η Μπράιτον και δέκα πίσω από την 4η Νιουκάστλ.

Οι γηπεδούχοι πήραν «αέρα» δυο τερμάτων μέσα σε 12 λεπτά. Στο 5' ο Χουάνγκ πάτησε περιοχή από τα δεξιά, γύρισε τη μπάλα και ο Μάτιπ στην προσπάθεια του να διώξει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Επτά λεπτά αργότερα, στο 12', o Κούνια έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, άστοχη έξοδος του Άλισον και ασυνεννοησία με τον Μάτιπ, ο Κίλμαν με κεφαλιά σημάδεψε τον Χάκπο και ο Ντόσον με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή «τίναξε» τα δίχτυα και συνδύασε το ντεμπούτο του στη Γουλβς με γκολ.

H Λίβερπουλ προσπάθησε να πιέσει και να βγάλει αντίδραση αλλά οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Γιούργκεν Κλοπ ήταν ημιτελείς. Το μόνο που άλλαξε μέχρι το φινάλε ήταν η έκταση του σκορ. Στο 71' ο έμπειρος Ζοάο Μουτίνιο έκλεψε την μπάλα στο κέντρο από τον νεαρό Μπαΐτσετιτς, έβγαλε εξαιρετική μπαλιά, ο Αντάμα Τραορέ έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε το γύρισμα και ο Νέβες με σουτ από κοντά «τελείωσε» το ματς.

Γουλβς: Σα, Σεμέδο, Ντόουσον, Κίλμαν, Αΐτ-Νουρί (84' Ότο), Λεμινά (83' Ποντένσε), Νέβες, Νούνες, Σαράμπια (60' Μουτίνιο), Κούνια (60' Χιμένες), Χουάνγκ (42' Τραορέ)

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Γκόμεζ, Ρόμπερτσον (85' Τσιμίκας), Κεϊτά (65' Χέντερσον), Μπαΐτσετιτς (77' Έλιοτ), Τιάγκο (86' Μίλνερ), Σαλάχ, Νούνιες, Χάκπο (85' Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν)

Ματσάρα και «διπλό» για τη Λέστερ, 4-2 την Άστον Βίλα

Τρομερά σημαντική νίκη πήρε η Λέστερ στην έδρα της Άστον Βίλα, επικρατώντας της ομάδας του Έμερι με 4-2, σε ένα ματς γεμάτο θέαμα. Εκκωφαντικό ήταν το πρώτο μέρος του ματς, εκεί που οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δις με τον Γουότκινς και το αυτογκόλ του Σούταρ, όμως οι Αλεπούδες βρήκαν απάντηση και τις δύο φορές χάρη στα γκολ των Μάντισον και Ιεανάτσο. Στις καθυστερήσεις μάλιστα, ο Τετέ, σκοράροντας στο ντεμπούτο του, έκανε το 3-2 για το σύνολο του Ρότζερς. Στο 79' ο Πρατ «κλείδωσε» τη νίκη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Με αυτό το τρίποντο η Λέστερ ανέβηκε στη 13η θέση, με τη Βίλα να παραμένει 11η.

«Λυτρωτής» Μιτόμα και πάλι για την Μπράιτον, 1-0 την Μπόρνμουθ

Όπως και με τη Λίβερπουλ πριν λίγες μέρες στο Κύπελλο, έτσι και με την Μπόρνμουθ ο Καόρου Μιτόμα με γκολ λίγο πριν το τέλος χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του. Σε ένα παιχνίδι με αρκετή δράση και χαμένες ευκαιρίες, η Μπράιτον ήταν κυρίαρχη αλλά δεν για παραπάνω από 85 λεπτά δεν είχε μπορέσει να βρει το γκολ. Αποκορύφωμα η απίθανη τριπλή στιγμή του Ουντάβ στο 15', τον οποίον σταμάτησαν ο Νέτο αρχικά και το κάθετο δοκάρι στη συνέχεια. Στο 87' όμως, ο Μιτόμα έδωσε τη λύση, αφού με φοβερή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Με το τρίποντο αυτό οι Γλάροι του Ντε Τζέρμπι ανέβηκαν στη 6η θέση, με την Μπόρνμουθ να παραμένει 19η.

Επιστροφή στις νίκες με τριάρα για Μπρέντφορντ

Άνετη επικράτηση για τη Μπρέντφορντ, η οποία επικράτησε 3-0 επί της ουραγού Σαουθάμπτον και ανέβηκε στην 7η θέση. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Μι στο 41΄, με τους Εμπουέμο και Γιένσεν να προσθέτουν ακόμα δυο γκολ και να υπογράφουν ένα άνετο τρίποντο για τους κυρίαρχους Λονδρέζους.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα