Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Φρεντ αποκάλυψε τους τρεις κανόνες του Τεν Χαγκ στα αποδυτήρια

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Φρεντ αποκάλυψε τους τρεις κανόνες του Τεν Χαγκ στα αποδυτήρια

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Φρεντ αποκάλυψε τους τρεις κανόνες του Τεν Χαγκ στα αποδυτήρια

bet365

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Φρεντ αποκάλυψε τους τρεις κανόνες του Έρικ Τεν Χαγκ που πρέπει να τηρούν οι παίκτες, καθώς ο Ολλανδός κόουτς συνεχίζει να επιβάλλει την τάξη στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φρεντ, αποκάλυψε τους τρεις χρυσούς κανόνες του Έρικ τεν Χαγκ, τους οποίους πρέπει να τηρούν όλοι οι παίκτες του. Ο Ολλανδός κόουτς έχει προσπαθήσει τα μέγιστα για να κρατήσει τους παίκτες της Γιουνάιτεντ σε τάξη από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας πέρυσι. Όπως ήταν ήδη γνωστό έχει εισαγάγει αυστηρούς κώδικες ένδυσης, σταθερές ώρες φαγητού, απαγόρευση κινητών τηλεφώνων και αυστηρές τιμωρίες για κάθε παραβάτη.

Ο Βραζιλιάνος μέσος Φρεντ αποκάλυψε τώρα πώς ο Ολλανδός εισήγαγε τρεις αυστηρούς κανόνες που έχουν τεθεί μέσα στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ. Σε συνέντευξή του στους Times, αποκάλυψε πως: «Έχει βάλει κανόνες [μέσα στα αποδυτήρια]. Μην αργείς, μην κάνεις λάθος πράγματα, κάνε πάντα ό,τι μπορείς για να βοηθήσεις τον παρτενέρ σου - και αυτό είναι σημαντικό».

Ένας παίκτης που ένιωσε τις συνέπειες της μη τήρησης των κανόνων Τεν Χαγκ αυτή τη σεζόν είναι ο διεθνής Άγγλος Μάρκους Ράσφορντ. Ο επιθετικός έμεινε στον πάγκο στη νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Γουλβς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αφού παραδέχτηκε ότι κοιμήθηκε και έχασε μια συνάντηση της ομάδας. Αν και ο Άγγλος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα. Δεν ξεκίνησε στο βασικό σχήμα.

Ένας άλλος παίκτης που τιμωρήθηκε πειθαρχικά ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού ο πρώην πλέον αστέρας της Γιουνάιτεντ έφυγε εκνευρισμένος, αφού αρνήθηκε να μπει ως αλλαγή πολύ αργά στη νίκη επί της Τότεναμ τον Οκτώβριο. Αποβλήθηκε για τον επόμενο αγώνα της Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα