Άρσεναλ: Ανεβαίνει στα 80 εκατ. ευρώ για Καϊσέδο, εξακολουθεί να μη συγκινείται η Μπράιτον

Ιάσονας Θεριός
Άρσεναλ: Ανεβαίνει στα 80 εκατ. ευρώ για Καϊσέδο, εξακολουθεί να μη συγκινείται η Μπράιτον

bet365

Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Μόιζες Καϊσέδο δείχνει η Άρσεναλ, η οποία ανέβασε την προσφορά της για τον μέσο από τον Εκουαδόρ κοντά στα 80 εκατομμύρια, με την Μπράιτον ωστόσο να μην επιθυμεί να τον πουλήσει εντός της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στο... σίριαλ του Μόιζες Καϊσέδο, που φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Μικέλ Αρτέτα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Άρσεναλ. Η αρχική πρόταση των Λονδρέζων για τον παίκτη άγγιξε τα 68 εκατομμύρια ευρώ, με την Μπράιτον να αρνείται άμεσα και τον μέσο από το Εκουαδόρ να προχωρά σε δημόσια έκκληση αποχώρησής του από την ομάδα.

Οι Γλάροι δεν άλλαξαν στάση και έθεσαν τον 21χρονο εκτός προπονήσεων μέχρι το «κλείσιμο» του μεταγραφικού παραθύρου, κάνοντας ξεκάθαρη την πρόθεσή τους να μην προχωρήσουν στην πώλησή του τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου.

Οι Κανονιέρηδες ωστόσο, επέστρεψαν, προσθέτοντας, σύμφωνα με την Daily Mail, στην υπάρχουσα πρότασή τους ένα πόσο κοντά στα 12 εκατομμύρια ως bonus. Η διοίκηση του club του αγγλικού νότου αναμένεται να απορρίψει και αυτή την πρόταση, με την υπόθεση πάντως να δείχνει ικανή να «τρέξει» ως και τις τελευταίες ώρες της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα