Λίβερπουλ: Ο χρεοκοπημένος Πέναντ ομολόγησε πως κάποτε ξέχασε ότι είχε αγοράσει ένα σπίτι

Newsroom
Λίβερπουλ: Ο χρεοκοπημένος Πέναντ ομολόγησε πως κάποτε ξέχασε ότι είχε αγοράσει ένα σπίτι

bet365

Σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οδηγήθηκε στη χρεοκοπία μίλησε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Premier League, Ζερμέν Πέναντ, σε αποκλειστική του συνέντευξη στη Sun.

Μερικές λεπτομέρειες του δράματος που έζησε με τη χρεοκοπία μοιράστηκε σε συνέντευξή του στη Sun ο Ζερμέν Πέναντ, πρώην παίκτης της Λίβερπουλ και της Άρσεναλ. Ο 39χρονος αποκάλυψε πως σπατάλησε τα λεφτά του σε ακριβά αμάξια, διακοπές και καλοπέραση, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να έχει χρέη που αγγίζουν το 1 εκατομμύριο ευρώ.

«Με έχουν αποκαλέσει κακό παιδί, αλλά στην πραγματικότητα ήμουν κάποιος ανασφαλής που δεν ήξερε τι έκανε», δήλωσε αρχικά.

«Δεν χρεοκόπησα ξαφνικά. Ήταν το αποτέλεσμα χρόνιων κακών αποφάσεων, ανθρώπων που με επηρέασαν. Χαλούσα τα λεφτά μου όπου να'ναι. Δεν είχα ιδέα τι έμπαινε και έβγαινε από τον λογαριασμό μου», ανέφερε στη συνέχεια.

«Εξαιτίας της διάσπασης προσοχής που έχω, απλά θα αγνοούσα πράγματα, θα τα έθαβα στο κεφάλι μου. Κάποτε ξέχασα πως αγόρασα ένα σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως έκλεισε, δίνοντας μια χρήσιμη συμβουλή προς τους νεότερους ποδοσφαιριστές: «Αν μπορούσα να πω ένα πράγμα στους νέους παίκτες αυτό θα ήταν: Σιγουρευτείτε πως λαμβάνετε βοήθεια, καλές συμβουλές και πως έχετε γύρω σας αξιοπρεπείς ανθρώπους».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα