Μπρέντφορντ - Τότεναμ: Το «πικάρισμα» των οπαδών στον Κέιν για το πέναλτι με τη Γαλλία

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Μπρέντφορντ - Τότεναμ: Το «πικάρισμα» των οπαδών στον Κέιν για το πέναλτι με τη Γαλλία

bet365

Με την επιστροφή στην Premier League οι οπαδοί της Μπρέντφορντ άφησαν στην άκρη τα αισθήματά τους για την εθνική Αγγλίας και πίκαραν τον «μοιραίο» του προημιτελικού με τη Γαλλία στο Μουντιάλ, Χάρι Κέιν, για το χαμένο πέναλτι.

Η εξέδρα φάνηκε πως έλειψε πολύ από τους φίλους της Μπρέντφορντ, οι οποίοι στο πρώτο ματς της Premier League μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ το έριξαν στα συνθήματα, ένα από αυτά για τον βασικό φορ της χώρας τους, Χάρι Κέιν!

Κατά τη διάρκεια του Μπρέντφορντ-Τότεναμ, οπαδοί των γηπεδούχων έστρεψαν τα «βέλη» τους προς τον φορ των Σπερς και των Τριών Λιονταριών, ο οποίος θέλει να ξεχάσει το χαμένο πέναλτι στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στη Γαλλία, που θα είχε αλλάξει τις ισορροπίες και θα κρατούσε ζωντανή την Αγγλία στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Συγκεκριμένα, φώναξαν ρυθμικά τη φράση «ο Ιβάν Τόνεϊ θα το είχε βάλει», εκπληρώνοντας έτσι δύο σκοπούς. Ο πρώτος το «πικάρισμα» στον στράικερ της ομάδας του Αντόνιο Κόντε και ο δεύτερος η υπενθύμιση της αμφιλεγόμενης απόφασης του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να αφήσει εκτός αποστολής για το Κατάρ τον Νο1 Άγγλο σκόρερ της φετινής σεζόν, Τόνεϊ, ο οποίος μετράει το απίθανο 20/20 σε πέναλτι με την Μπρέντφορντ και συνολικά 25/26 στην καριέρα του!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα