Μπέλινγκχαμ: «Μπάσιμο» της Γιουνάιτεντ στην κούρσα απόκτησής του

Μπέλινγκχαμ: «Μπάσιμο» της Γιουνάιτεντ στην κούρσα απόκτησής του

Newsroom
Μπέλινγκχαμ: «Μπάσιμο» της Γιουνάιτεντ στην κούρσα απόκτησής του

bet365

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ θα είναι ένα από τα βασικά πρόσωπα στον «πόλεμο» το καλοκαίρι που οι μεγαλύτεροι σύλλογοι της Ευρώπης θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μεταξύ των φαβορί για την απόκτηση του έφηβου Άγγλου διεθνούς, σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, όμως ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, δηλώνει επίσης μεγάλος θαυμαστής του μέσου της Μπορούσια Ντόρτμουντ και θα ήθελε πολύ την ευκαιρία να τον έχει υπό τις οδηγίες του στο «Ολντ Τράφορντ».

Η Γιουνάιτεντ είναι επίσης ανοιχτή να κάνει άλλη μια προσπάθεια για την απόκτηση του μέσου της Μπαρτσελόνα, Φρένκι ντε Γιονγκ. Ο 25χρονος ήταν ο Νο.1 μεταγραφικός στόχος του συλλόγου το καλοκαίρι, αλλά μετά από παρατεταμένες συζητήσεις, ο Ολλανδός επέλεξε να παραμείνει στους «μπλαουγκράνα» και τη La Liga. Ωστόσο, πηγές αναφέρουν ότι η πόρτα είναι ακόμα ανοιχτή για μια πιθανή μετακόμιση στο Νησί.

Το ρεπορτάζ των «Times» αναφέρει πως ο Τεν Χαγκ έχει σε προτεραιότητα τον άλλοτε παίκτη του στον Άγιαξ, παρότι στην τελευταία μεταγραφική περίοδο, η Μπαρτσελόνα απέρριψε δύο προτάσεις από τη Γιουνάιτεντ, ύψους 60 εκατομμυρίων και 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Επιπλέον, η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ενίσχυσε την ανάγκη μιας προσθήκης σε αυτή τη θέση, με πηγές να τονίζουν ότι είναι εγγυημένος πως ένας σέντερ φορ θα αποκτηθεί τον Γενάρη.

Με τη χειμερινή αγορά να είναι εμφανώς πιο δύσκολη αναφορικά στις επιλογές, ο σύλλογος του Μάντσεστερ δεν σκοπεύει να επενδύσει πολλά χρήματα για έναν μεταγραφικό στόχο και θα κάνει κίνηση μόνο εάν είναι διαθέσιμος ο κατάλληλος παίκτης. Ο εξτρέμ της PSV Κόντι Γκάκπο και ο επιθετικός της Μπενφίκα Γκονσάλο Ράμος είναι δύο παίκτες στη λίστα των μεταγραφών της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα