Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Τεν Χαγκ ζήτησε από τη διοίκηση την αποχώρησή του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Τεν Χαγκ ζήτησε από τη διοίκηση την αποχώρησή του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Τεν Χαγκ ζήτησε από τη διοίκηση την αποχώρησή του

bet365

Ο Έρικ Τεν Χαγκ ανέβαλε τις οικογενειακές του διακοπές για να είναι παρών στο έκτακτο συμβούλιο των ιθυνόντων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ζήτησε την απομάκρυνση του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το Μουντιάλ.

Η «εκρηκτική» συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν δεν έχει μεταδοθεί καν στην αγγλική τηλεόραση και ήδη ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και ως προς αυτό δουλεύει ήδη ο Έρικ Τεν Χαγκ με τη διοίκηση των Κόκκινων Διαβόλων, έχοντας πάρει από κοινού την απόφαση να τελειώνουν μια και καλή με τον 38χρονο σούπερ σταρ, μετά τα «πυρά» που εξαπέλυσε κατά πάντων στον σύλλογο και ιδίως την παραδοχή πως δεν σέβεται τον Ολλανδό τεχνικό.

Όπως αναφέρει το «ESPN», ο Τζόελ Γκλέιζερ είχε συνάντηση τη Δευτέρα με τον τεχνικό διευθυντή, Ρίτσαρντ Άρνολντ και τον Τεν Χαγκ, ο οποίος ανέβαλε τις οικογενειακές του διακοπές για να είναι παρών και εισηγήθηκε πως ο Πορτογάλος δεν πρέπει να επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ μετά το Μουντιάλ!

Συγκεκριμένα, φέρεται να δήλωσε στη διοίκηση πως δεν πρόκειται να θυσιάσει την ενότητα της ομάδας για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του CR7 και είναι προετοιμασμένος να συνεχιστεί η χρονιά χωρίς αυτόν, ακόμα κι αν δεν αποκτηθεί αντικαταστάτης του στο χειμερινό παζάρι.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση της Γιουνάιτεντ είναι σε επαφή με νομικούς συμβούλους για να αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη κίνησή της κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο και παρά το ότι το συμβόλαιό του ξεπερνά τα 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, δείχνει διατεθειμένη να προχωρήσει στη λύση του τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στον αρνητικό αντίκτυπο που έχουν προκαλέσει τα αποσπάσματα της επερχόμενης συνέντευξης στον Πιρς Μόργκαν, ο οποίος εκτός της Γιουνάιτεντ δείχνει πως «προσβάλλει» και την εθνική Πορτογαλίας, μετά το αμήχανο τετ-α-τετ που είχε ο CR7 με τον συμπαίκτη του στη Γιουνάιτεντ και τους Ίβηρες, Μπρούνο Φερνάντες. Στην αποστολή των Πορτογάλων σημειώνεται πως υπάρχει και τρίτος παίκτης των Κόκκινων Διαβόλων, ο Ντιόγκο Νταλότ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα