Ιμπραΐμοβιτς: «Ελπίζω ο εγωισμός του Γκουαρδιόλα να μην εμποδίσει τον Χάαλαντ»

Ιμπραΐμοβιτς: «Ελπίζω ο εγωισμός του Γκουαρδιόλα να μην εμποδίσει τον Χάαλαντ»

Newsroom
Ιμπραΐμοβιτς: «Ελπίζω ο εγωισμός του Γκουαρδιόλα να μην εμποδίσει τον Χάαλαντ»

bet365

Ο Σουηδός επιθετικός, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, επιτέθηκε ξανά στον Ισπανό τεχνικό, με τον οποίο είχε ως γνωστόν συγκρούσεις κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς συνεχίζει τη διαδικασία αποθεραπείας του από την επέμβαση χιαστού συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο κι υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο στις αρχές του 2023. Ο Σουηδός επιθετικός, σε συνέντευξή του στο «Canal Plus», επιτέθηκε ξανά στον Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον οποίο είχε ήδη συγκρουστεί κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ιμπραΐμοβιτς ξεκίνησε επαινώντας τον Χάαλαντ: «Μου αρέσει πολύ, είναι πολύ έξυπνος παίκτης, δεν κάνει πράγματα που δεν είναι στα μέτρα του. Δεν κατεβαίνει για να παίξει την μπάλα, περιμένει μπροστά και σκοράρει. Μου θυμίζει παίκτες όπως ο Ιντζάγκι, ο Τρεζεγκέ και ο Βιέρι. Στην πραγματικότητα, είναι μια νέα έκδοση και των τριών».

Ωστόσο, τα λόγια του Σουηδού έγιναν «βέλος» με αποδέκτη τον Γκουαρδιόλα: «Αν μπορεί ο Γκουαρδιόλα να τον βελτιώσει; Εξαρτάται από το "εγώ" που έχει. Αν επιτρέπει στον εαυτό του να είναι μεγαλύτερος από αυτόν ή όχι. Δεν το επέτρεψε ούτε εμένα ούτε τους άλλους»!

Επιπλέον ο Ίμπρα σχολίασε την απόφαση του Κιλιάν Μπαπέ να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας πως για εκείνον δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τον Γάλλο παίκτη. «Αν ο Mπαπέ είχε δίκιο που έμεινε στο Παρίσι; Για ποιον; Για αυτόν; Όχι. Για την PSG ίσως ναι. Έβαλε τον εαυτό του στη θέση που έχει μεγαλύτερη σημασία για τον σύλλογο και ο σύλλογος του έδωσε τα κλειδιά για όλα.»

Ο παλαίμαχος επιθετικός δεν δίστασε να επικρίνει ούτε το περιβάλλον του Μπαπέ: «Ποτέ δεν είσαι μεγαλύτερος από τον σύλλογο σου, αλλά όταν ένα παιδί γίνεται δυνατό, μπορεί εύκολα να δημιουργήσει εισόδημα. Μετά οι γονείς του γίνονται δικηγόροι, ατζέντες, προπονητές... Αυτό είναι το πρόβλημα. και όταν συμβαίνει χάνεις τον έλεγχο του εαυτού σου και της ταυτότητάς σου. Με αυτή τη νέα γενιά, οι γονείς νομίζουν ότι γίνονται αστέρια, μιλάνε και στις εφημερίδες. Αλλά... ποιος νομίζεις ότι είσαι;»

Στη συνέντευξή του στο «Canal Plus» άσκησε επίσης σκληρή κριτική στον Τύπο επειδή δέχθηκε επίθεση αφότου επαίνεσε τον Καρίμ Μπενζεμά πριν από χρόνια: «Τώρα που είναι ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, τι λένε οι δημοσιογράφοι; Κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ στη Ρωσία είπα ότι ο Μπενζεμά άξιζε να είναι στην εθνική ομάδα, αλλά οι Γάλλοι δημοσιογράφοι μου επιτέθηκαν. Μου επιτέθηκαν επειδή η Γαλλία είχε κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, τώρα που κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα θα ήθελα να μάθω τι λένε».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα