Λέστερ - Νότιγχαμ Φόρεστ 4-0: Βαριά ήττα και... ουραγός!

Newsroom
Λέστερ - Νότιγχαμ Φόρεστ 4-0: Βαριά ήττα και... ουραγός!

bet365

Η εντυπωσιακή Λέστερ μετέτρεψε σε μονόλογο το ντέρμπι ουραγών, αφού με μπροστάρη τον Μάντισον (δυο γκολ, μια ασίστ) επιβλήθηκε 4-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ και την άφησε στον πάτο της Premier League.

Επιτέλους νίκη για τη Λέστερ και μάλιστα με στυλ! Οι αναγεννημένες Αλεπούδες εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το διάλειμμα των εθνικών, μάζεψαν κουράγιο και αυτοπεποίθηση και πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση μέσα στη σεζόν, επικρατώντας με το επιβλητικό 4-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ την οποία και εξόρισαν στον πάτο της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση, έριξαν προειδοποιητικές βολές με τους Ντιούσμπερι - Χολ (5΄) και Βάρντι (14΄) και τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Μάντισον με τη βοήθεια της κόντρας νίκησε τον Χέντερσον στο 25΄. Δυο λεπτά αργότερα ο Μπαρνς με εξαιρετικό curler χαλύβδωσε το προβάδισμα των Αλεπούδων, ενώ στο 35΄ο Μάντισον με απίθανη εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ο Ντάκα στο 73΄, με τη Λέστερ να πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League και να προσπερνά στην ισοβαθμία τη Νότιγχαμ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα