Σαλάχ: Ο «τρελός» εθισμός του Αιγύπτιου με τα στατιστικά πίσω από το παιχνίδι του

Σαλάχ: Ο «τρελός» εθισμός του Αιγύπτιου με τα στατιστικά πίσω από το παιχνίδι του

Newsroom
Σαλάχ: Ο «τρελός» εθισμός του Αιγύπτιου με τα στατιστικά πίσω από το παιχνίδι του

bet365

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι ένας από τους πιο... αφοσιωμένους στην τέχνη τους παίκτες και έχει παραδεχτεί ότι είναι «πραγματικά τρελός και εθισμένος» στις μικρές λεπτομέρειες, καθώς γνωρίζει την τεράστια διαφορά που μπορούν να κάνουν.

Η ανταγωνιστικότητα και η θέληση του Μοχάμεντ Σαλάχ να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι μυστικό. Στη Λίβερπουλ, ο Αιγύπτιος διεθνής βρήκε δίχτυα 160 φορές σε 263 αγώνες και αυτή τη στιγμή βρίσκεται όγδοος στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου, έχοντας βρεθεί στο Άνφιλντ για πέντε χρόνια.

Η δέσμευσή του και η εμμονή του στην σκληρή δουλειά εκτός γηπέδου τον βοηθάει να εξελίσσεται. Αρκεί να κοιτάξει κανείς τη σωματική του διάπλαση για να δει την αφοσίωσή του στην καλή φυσική κατάσταση και μιλώντας σε παραγωγές της Premier League, ο Σαλάχ παραδέχτηκε ότι είναι «εθισμένος» σε όλα τα στατιστικά και τα data που αφορούν όλα όσα κάνει εντός και εκτός γηπέδου.

«Δίνω πάρα πολύ προσοχή, για να είμαι δίκαιος», είπε ο «Φαράω» για την προσοχή που δίνει στα δεδομένα γύρω από το παιχνίδι του. «Εστιάζω πραγματικά στις μικρές λεπτομέρειες γιατί πιστεύω ότι οι μικρές λεπτομέρειες, στο τέλος της ημέρας, θα κάνουν τεράστια διαφορά μεταξύ των παικτών. Προσπαθώ πραγματικά να ρωτήσω για τα πάντα και να έχω όλες τις λεπτομέρειες.

Δεν είναι μόνο μέσα στο παιχνίδι, είναι κι εκτός με φαγητό, το ποτό, την ενυδάτωση, τον χρόνο ύπνου, τα πάντα. Είμαι πραγματικά τρελός και εθισμένος σε αυτό γιατί νομίζω ότι αυτό έκανε τεράστια διαφορά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα