Μάντσεστερ Σίτι: Συζητήσεις για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Μπερνάρντο Σίλβα

Σωτήρης Μυκονίου
Μάντσεστερ Σίτι: Συζητήσεις για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Μπερνάρντο Σίλβα

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι θα ξεκινήσει συνομιλίες με τον Μπερνάρντο Σίλβα και τον ατζέντη του για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα αναφορικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή που έχει επιδείξει τάσεις φυγής τα τελευταία δύο καλοκαίρια.

Οι «πολίτες» σχεδιάζουν στο εγγύς μέλλον να ξεκινήσουν ένα γύρο συνιμιλιών με τον Πορτογάλο διεθνή μέσο με στόχο να ξεκαθαρίσουν τις συνθήκες σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Το φετινό καλοκαίρι ο Μπερνάρντο Σίλβα εμφάνισε εκ νέου τάσεις φυγής, μετά από το έντονο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, παρ' ότι έχει συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Σύμφωνα με την «DailyMail», η Σίτι δεν έχει σκοπό να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο του αν έχει αποφασίσει να φύγει, αυτό όμως θα συμβεί με τους δικούς της όρους, δηλαδή την σωστή τιμή. Οι «πολίτες» αξιώνουν κοντά στα 90 εκατ. ευρώ για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή τους.

Οι δύο πλευρές έχουν εκτιμήσει την ειλικρίνεια που έχουν αμφότεροι επειδείξει στον προηγούμενο γύρο των συζητήσεων και θέλουν τους επόμενους μήνες που θα λάβουν χώρα οι συνομιλίες να έχουν μία τελική κατάληξη για το θέμα αυτό.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα