Μαγκουάιρ: «Κριτικάρουν τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα... κλικς»

Βασίλης Μπαλατσός
Μαγκουάιρ: «Κριτικάρουν τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα... κλικς»

bet365

O Χάρι Μαγκουάιρ μετά την ήττα - υποβιβασμό της Αγγλίας από την Ιταλία μίλησε για την κριτική που δέχεται και τόνισε πως όλα είναι για τα «κλικς» καθώς... πουλάει στα ΜΜΕ ως αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Αγγλία ηττήθηκε με 1-0 στην Ιταλία και υποβιβάστηκε στη League B του Nations League. Όπως είναι λογικό τα βρετανικά ΜΜΕ άσκησαν δριμεία κριτική στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και στους ποδοσφαιριστές του προεξέχοντος του Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός και αναντικατάστατος.

Ο διεθνής κεντρικό αμυντικός μίλησε στο talksport και αναφέρθηκε στην κριτική που του ασκείται εδώ και καιρό, τονίζοντας πως όλα γίνονται για τα «κλικς», καθώς... πουλάει ως αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Tην τρέχουσα σεζόν ο 29χρονος στόπερ μετράει τρεις συμμετοχές στη βασική ενδεκάδα των «Κόκκινων Διαβόλων», στις οποίες ηττήθηκε η ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Χάρι Μαγκουάιρ:

«Δεν ξέρω τι λέγεται για τη φόρμα μου, πραγματικά δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικά με αυτό. Bγήκα από την ενδεκάδα μετά από τρία καλάπαιχνίδια με την Αγγλία το καλοκαίρι και μια καλή προετοιμασία. Προφανώς, ο προπονητής αποφάσισε να με αφήσει εκτός για ένα παιχνίδι και η ομάδα από τότε κερδίζει.

Δουλεύω σκληρά στον αγωνιστικό χώρο για να βεβαιωθώ ότι θα είμαι έτοιμος όταν έρθει η ευκαιρία μου. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω για να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα. Δεν επικεντρώνομαι σε κανέναν άλλον και σε αυτά που λένε οι άλλοι, νομίζω ότι θέλουν να κάνουν μια ιστορία για μένα, επειδή είμαι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γι' αυτό το λόγο το κάνουν, τους αρέσουν τα κλικς. Αλλά εγώ πήγα στο Euro μετά από έναν τραυματισμό οκτώ εβδομάδων. Δεν έπαιξα μόνο σε ένα παιχνίδι και μπήκα στην καλύτερη ομάδα του τουρνουά. Όσον αφορά την πιθανή "σκουριά" είμαι βέβαιος πως θα είμαι καλά».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα