Γκριεζμάν: Η Γιουνάιτεντ σχεδιάζει να κινηθεί για την απόκτηση του Γάλλου τον Γενάρη

Newsroom
Γκριεζμάν: Η Γιουνάιτεντ σχεδιάζει να κινηθεί για την απόκτηση του Γάλλου τον Γενάρη

bet365

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έχει κολλήσει σε ένα περίεργο μεταγραφικό παιχνίδι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιθανότατα θα του δώσει διέξοδο τον προσεχή Ιανουάριο.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι τη φυγή του για την Μπαρτσελόνα το 2019. Το πέρασαμα του Γάλλου από τη Βαρκελώνη δεν ήταν επιτυχημένο όμως, κι έφερε την επιστροφή του στους «ροχιμπλάνκος» υπό τη μορφή δανεισμού.

Μάλιστα αναμενόταν αυτός ο δανεισμός να μετατραπεί σε μόνιμη μετακίνηση πίσω στην πρωτεύουσα της Ισπανίας το επόμενο καλοκαίρι, μετά από μια δεύτερη σεζόν ως δανεικός. Ωστόσο, η Ατλέτι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και δεν θέλει να ξοδέψει τα 40 εκατομμύρια ευρώ, που υπαγόρευε η αρχική συμφωνία της με την Μπάρτσα.

Για να ξεπεραστεί αυτό, όπως είναι γνωστό, ο σύλλογος της Μαδρίτης εφαρμόζει μια ιδιαίτερη στρατηγική χρησιμοποιώντας τον παγκόσμιο πρωταθλητή με τη Γαλλία το 2018 συγκεκριμένα λεπτά σε κάθε αναμέτρηση. Κάτι που θα εξόργιζε τους περισσότερους ποδοσφαιριστές...

Με τη διαμάχη να μαίνεται, ιδανική και για τις δύο ομάδες λύση φαίνεται πως θα δώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με το «Athletic». Οι «κόκκινοι διάβολοι» ρώτησαν για τον 31 χρονο επιθετικό το καλοκαίρι, αλλά σε εκείνο το χρονικό σημείο ο παίκτης ήταν «συγκεντρωμένος στο να μείνει» στην Ατλέτι.

Με όλα τα ζητήματα στον αέρα που θα μπορούσαν να αλλάξουν και, εάν η Γιουνάιτεντ πουλήσει τελικώς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η πλευρά του Έρικ τεν Χαγκ θα μπορούσε να κινηθεί τον Ιανουάριο για τον Γάλλο σταρ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα