Μπράιτον: Τιμωρήθηκε με πρόστιμο 400 χιλ. ευρώ για παραβίαση κανονισμών της FA

Μπράιτον: Τιμωρήθηκε με πρόστιμο 400 χιλ. ευρώ για παραβίαση κανονισμών της FA

Newsroom
Μπράιτον: Τιμωρήθηκε με πρόστιμο 400 χιλ. ευρώ για παραβίαση κανονισμών της FA

bet365

Η Μπράιτον δέχθηκε πρόστιμο 400 χιλ. ευρώ για παραβίαση κανονισμών της αγγλικής ομοσπονδίας την οποία παραδέχθηκε.

Οι «γλάροι» τιμωρήθηκαν με πρόστιμο σχεδόν 420 χιλ. ευρώ οι ίδιοι και με μικρότερο ο επικεφαλής του τμήματος εύρεσης και ανάλυσης ταλέντων, Πολ Γουάινστανλεϊ (7 χιλ. λίρες), επειδή μετά από έρευνα της Ανεξάρτητης Ρυθμιστικής Επιτροπής, βρέθηκαν παραβιάσεις σε μεταγραφές την περίοδο 2015-2018. Πιο συγκεκριμένα, τόσο η Μπράιτον όσο και το στέλεχός της παραδέχθηκαν πως διαστρέβλωσαν τον ρόλο ορισμένων διαμεσολαβητών σε μία σειρά διαπραγματεύσεων για μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων, δηλαδή άλλα ίσχυαν στην πραγματικότητα και άλλα δήλωσαν στην FA.

Η αγγλική ομάδα εξέδωσε χθες (16/09) μία ανακοίνωση αποδεχόμενη την ευθύνη της και τονίζοντας πως πρόκειται για διοικητικό λάθος, που έγινε με καλή πίστη και ποτέ με άλλους σκοπούς, και πως αυτό ήρθε στο φως ως αποτέλεσμα μιας αλλαγή προσωπικού σ' ένα διοικητικό πόστο. Τόνισε ακόμη πως η ομάδα με το που έμαθε τα αποτελέσματα την έρευνας παραδέχθηκε την ευθύνη της, παρουσιάστηκε από μόνη της στην αγγλική ομοσπονδία και έκανε τις κατάλληλες ενέργειες για να διορθώσει το λάθος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα