Νιουκάστλ: Σκέψεις για νέα πρόταση σε Ζοάο Πέδρο, ενδιαφέρον και για Γκάλαγκερ

Newsroom
Νιουκάστλ: Σκέψεις για νέα πρόταση σε Ζοάο Πέδρο, ενδιαφέρον και για Γκάλαγκερ

bet365

Η Νιουκάστλ ψάχνεται για ενίσχυση στις θέσεις της επίθεσης και του κέντρου εξετάζοντας τους Ζοάο Πέδρο και Κόνορ Γκάλαγκερ.

Οι «καρακάξες» έχουν προχωρήσει μόλις σε τρεις μεταγραφές στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο και σίγουρα δεν θα μείνουν, αλλά θα προχωρήσουν σε επιπλέον προσθήκες για να ενισχύσουν το ρόστερ του Έντι Χάου.

Η Νιουκάστλ έκανε πρόσφατα πρόταση γύρω στα 20 εκατ. ευρώ στην Γουότφορντ για την απόκτηση του Ζοάο Πέδρο, όμως οι «σφήκες» δεν είναι διατεθειμένες να παραχωρήσουν για τέτοια χρήματα τον 20χρονο Βραζιλιάνος σέντερ φορ, τον οποίο αγόρασε τον Γενάρη του 2020 από την Φλουμινένσε αντί 4 εκατ. ευρώ. Τώρα, οι «καρακάξες» σκέφτονται αν θα επανέλθουν με νέα βελτιωμένη προσφορά ή θα στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους.

Ακόμη, η ομάδα του Έντι Χάου ψάχνεται και για την ενίσχυση του κέντρου της, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Γιόνγιο Σέλβεϊ, κι έχουν βάλει στο... μάτι τον Κόνορ Γκάλαγκερ της Τσέλσι. Ο 22χρονος Άγγλος μέσος κέρδισε την παραμονή του στο φετινό ρόστερ της ομάδας του Τούχελ μετά την εξαιρετική περσινή σεζόν με την Κρίσταλ Πάλας, όμως έχει συμπληρωματικό ρόλο έχοντας παίξει μόλις έξι λεπτά στα πρώτα δύο ματς της σεζόν. Σίγουρα ένας σημαντικότερος ρόλος σε μία ομάδα, όπως η Νιούκαστλ δεν θα τον άφηνε ελεύθερο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα