Πεπ για Χάαλαντ: «Μόνο ο Μέσι ήταν πιο προχωρημένος απ' αυτόν στην ηλικία του»

Πεπ για Χάαλαντ: «Μόνο ο Μέσι ήταν πιο προχωρημένος απ' αυτόν στην ηλικία του»

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ό,τι πιο ολοκληρωμένο έχει δει ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην ηλικία των 21-22 ετών, με τον Καταλανό κόουτς να τονίζει πως ο Χάαλαντα μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα περιμένει από τον Ερλινγκ Χάαλαντ περισσότερη βελτίωση. Ο Καταλανός κόουτς, πριν από το ματς με την Μπόρνμουθ, αναφέρθηκε στον Νορβηγό δείχνοντας πόσο πολύ πιστεύει στις δυνατότητές του.

Ωστόσο, στάθηκε στο γεγονός πως στην ηλικία των 21-22 ετών μόνο ο Λιονέλ Μέσι ήταν σχεδόν... τέλειος.

«Ο Έρλινγκ (Χάαλαντ) όπως κι οι ο Τζούλιαν Άλβαρες, ο Φιλ Φόντεν ή ο Κόουλ Πάλμερ έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης», είπε ο Γκουαρδιόλα σε συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς της Σίτι με την Μπόρνμουθ το Σάββατο (13/8) και συνέχισε, τονίζοντας για τον Νορβηγό σούπερ σταρ:

«Μπορεί να γίνει καλύτερος παίκτης. Του αρέσει το ποδόσφαιρο. Δεν έχω δει ποτέ έναν παίκτη 21 ή 22 ετών που να έχει ολοκληρωθεί - ίσως ο Μέσι ήταν ήδη πιο προχωρημένος, οι υπόλοιποι ποτέ δεν είναι τελειοποιημένοι και πάντα μπορούν να βελτιώνονται.

Θα προσπαθήσουμε φέτος και την επόμενη σεζόν θα είναι καλύτερος παίκτης απ' όταν έφτασε. Διαθέτει ένα απίστευτο ένστικτο, αλλά πρέπει να προετοιμάσει καλύτερα και είμαστε εδώ ως επιτελείο και προπονητές για να τον βοηθήσουμε».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα