Τούχελ: «Ο Μάρκος Αλόνσο προσπαθεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του»

Newsroom
Τούχελ: «Ο Μάρκος Αλόνσο προσπαθεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του»

bet365

Τις τελευταίες στιγμές του ως παίκτης της Τσέλσι διανύει ο Μάρκος Αλόνσο, καθώς ο Τούχελ επιβεβαίωσε πως ο Ισπανός αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από το Λονδίνο.

Αντίστροφα κυλάει ο χρόνος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάρκος Αλόνσο στη Μπαρτσελόνα. Μια εξέλιξη που είχε δρομολογηθεί εδώ και εβδομάδες από τους Καταλανούς, οι οποίοι θέλουν να ενισχυθούν στα άκρα της άμυνας και έχουν καταλήξει στην περίπτωση του 31χρονου αριστερού μπακ.

Μάλιστα η επιβεβαίωση για την άμεση αποχώρηση του Ισπανού από την Τσέλσι ήρθε δια στόματος του ίδιου του Τόμας Τούχελ, ο οποίος παραδέχθηκε πως ο Αλόνσο δεν προπονείται προκειμένου να τελειώσει τη μεταγραφή του.

«Ο Μάρκος Αλόνσο δεν προπονείται, προσπαθεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του» ήταν η λιτή ανακοίνωση του προπονητή της Τσέλσι, ο οποίος παράλληλα έκανε σαφές πως η προσθήκη ενός ακόμη στόπερ θα ήταν ευπρόσδεκτη στο κλαμπ

«Θα μπορούσαμε να πάρουμε άλλον έναν αμυντικό, αν δείτε τους αριθμούς παίζουμε με τρεις πίσω. Ψάχνουμε για παίκτες υψηλής ποιότητας, αλλά δεν παίρνεις πάντα αυτό που θες. Απομένουν μερικές μέρες μέχρι το τέλος των μεταγραφών, όμως δεν πρόκειται να πανικοβληθούμε» συμπλήρωσε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα