Γκακπό: «Αν προκριθούμε στους ομίλους του Champions League, το πιθανότερο είναι να παραμείνω»

Newsroom
Γκακπό: «Αν προκριθούμε στους ομίλους του Champions League, το πιθανότερο είναι να παραμείνω»

bet365

Την όρεξη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «έκοψε» με δηλώσεις ο Κοντι Γκακπό, που αποκάλυψε πως αν η Αϊντχόφεν περάσει στους ομίλους του Champions League, μάλλον θα παραμείνει στην ομάδα.

Η μεγάλη πρόκριση της Αϊντχόφεν κόντρα στην Μονακό την Τρίτη (09/08) με την νίκης της με 3-2 στην παράταση χάρη στο γκολ του Λουκ Ντε Γιονγκ φαίνεται πως έφεραν παραπάνω καλά νέα στις τάξεις των «αγροτών».

Βλέπετε ο Κοντί Γκακπό, ο οποίος είναι στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και είναι ίσως ο καλύτερος παίκτης της ολλανδικής ομάδας αυτή τη στιγμή δήλωσε πως εάν η ομάδα του περάσει στους ομίλους της διοργάνωσης το πιθανότερο είναι να παραμείνει στην Αϊντχόφεν και την φετινή σεζόν κόβωντας τα... φτερά των «κόκκινων διαβόλων».

«Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στους ομίλους του Champions League. Μετά το πιθανότερο είναι να μείνω στην ομάδα. Δεν νομίζω να έχω πει πουθενά πως φεύγω, οπότε σίγουρα υπάρχει πιθανότητα να μείνω. Είμαι ανοιχτός σε μία κούπα καφέ με τους ανθρώπους της διοίκησης - ή καφέ για κείνους και νέρο για μένα. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα