Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει πρόταση για τον Γκακπό της Αϊντχόφεν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει πρόταση για τον Γκακπό της Αϊντχόφεν

Σωτήρης Μυκονίου
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει πρόταση για τον Γκακπό της Αϊντχόφεν

bet365

Έτοιμη να καταθέσει την πρότασή της για να ντύσει στα κόκκινα τον Κοντί Γκακπό της Αϊντχόφεν είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που συνεχίζει να ψάχνει λύσεις για να ικανοποιήσει τις επιθυμείς του Έρικ Τεν Χαγκ.

Έναν γνώριμό του από το ολλανδικό πρωτάθλημα επιθυμεί να φέρει στην Αγγλία ο νέος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων». Ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει ξεχωρίσει από την λίγκα της πατρίδας του τον Κοντί Γκακπό της Αϊντχόφεν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να κάνει πρόταση μεγαλύτερη από 40 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Την περσινή σεζόν ο 23χρονος Ολλανδός εξτρέμ είναι εξαιρετική απόδοση σημειώνοντας 21 γκολ και μοιράζοντας 15 ασίστ σε 46 παιχνίδια με την Αϊντχόφεν, αγωνιζόμενος για περισσότερα από 3.000 αγωνιστικά λεπτά. Και φέτος όμως στα τέσσερα παιχνίδια που έχει προλάβει να παίξει με την ολλανδική ομάδα, έχει προλάβει να σκοράρει τρία τέρματα και να δώσει δύο ασίστ.

Ο Γκακπό έχει συμβόλαιο για τέσσερα ακόμη χρόνια με τους «αγρότες», όμως δύσκολα αυτοί θα καταφέρουν να σταθούν εμπόδιο στον δρόμο του. Αν ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μετακίνηση θα είναι η τρίτη φετινή μεταγραφή των «κόκκινων διαβόλων» από την Eredivisie, μετά τους Μαλάσια και Μαρτίνες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα