Νιουκάστλ: Ο Σεν-Μαξιμέν χάρισε ρόλεξ σε φίλαθλο της ομάδας (vid)

Νιουκάστλ: Ο Σεν-Μαξιμέν χάρισε ρόλεξ σε φίλαθλο της ομάδας (vid)

Newsroom
Νιουκάστλ: Ο Σεν-Μαξιμέν χάρισε ρόλεξ σε φίλαθλο της ομάδας (vid)

bet365

Ο Άλαν Σεν-Μαξιμέν είχε κέφια μετά τη νίκη της Νιουκάστλ επί της Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-0 και πέρα από τα αυτόγραφα που υπέγραψε, έδωσε κι ένα ρόλεξ σε οπαδό της ομάδας.

Ο Γάλλος εξτρέμ αγωνίστηκε βασικός στην εντός έδρας νίκη των «καρακαξών» με 2-0 επί της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη και φαίνεται πως το θετικό αυτό ξεκίνημα της ομάδας του τον χαροποίησε... υπέρ του δέοντος.

Ο Αλέν Σεν-Μαξιμέν αποχωρώντας από το γήπεδο κατευθύνθηκε στους οπαδούς της ομάδας, μ' έναν τυχερό εξ' αυτών να λαμβάνει ως δώρο από τον 25χρονο ποδοσφαιριστή ένα ρολόι ρόλεξ. Φυσικά, ο φίλαθλος δέχθηκε το δώρο όντας έκπληκτος από την κίνηση του Σεν Μαξιμέν και τον ευχαριστήσε.

Στην συνέχεια ο Γάλλος παίκτης υπέγραψε και μία γαλλική σημαία που κρατούσε ο συγκεκριμένος φίλαθλος με το παιδί του και πάνω είχε γραμμένο το ονοματεπώνυμό του ποδοσφαιριστή της Νιουκάστλ με τον αριθμό 10 από πάνω.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα