Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν κάνει τη χάρη της μητέρας του με την Σπόρτινγκ

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν κάνει τη χάρη της μητέρας του με την Σπόρτινγκ

bet365

Εκείνος δεν αισθάνεται ακόμα πως έφτασε η ώρα για την επιστροφή... του τέλους. Και γι' αυτό διέψευσε οτιδήποτε τον συνδέει με την Σπόρτινγκ. Κι ας το ονειρεύεται η μητέρα του.

Ο CR7 που ακόμα δεν έχει επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας εξασφαλίσει εξτρά άδεια για οικογενειακούς λόγους δίχως να έχει διευκρινιστεί η ημερομηνία επιστροφής του, χρειάστηκε να παρέμβει και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μετά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν το βράδυ της Κυριακής.

Η παρουσία ενός λευκού τζιπ στα γραφεία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας προκάλεσαν τα δημοσιεύματα των επαφών για να επιστρέψει ως δανεικός από την Γιουνάιτεντ στην ομάδα που τον γαλούχησε, ωστόσο, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ με μια λέξη αποκατέστησε την τάξη. «Ψέμα».

Η μητέρα του, πάντως, θα ήθελε πολύ να δει αυτή την επανένωση στα τελευταία χρόνια της καριέρας του γιου της. Η Ντολόρες είχε αναφερθεί στο παρελθόν στο μεγάλο της όνειρο να ξαναδεί τον Κριστιάνο με την φανέλα της ομάδας της Λισαβόνας, αναφέροντας χαρακτηριστικά σε podcast πριν από έναν χρόνο:

«Πρέπει να γυρίσει κάποια μέρα... Αν περνούσε από το χέρι μου, θα ήταν ήδη πίσω. Του αρέσει πολύ να βλέπει τα ματς της Σπόρτινγκ και τα προλαβαίνει στην τηλεόραση. Του είχα πει κάποτε: “Γιέ μου, πριν πεθάνω θα ήθελα να σε ξαναδώ στην Σπόρτινγκ”».

Προς το παρόν ο Ρονάλντο θέλει να παραμείνει στο τοπ επίπεδο, ο Τεν Χαγκ τον περιμένει πίσω στη δουλειά, εκείνος έχει αφήσει να αιωρούνται όλα τα σενάρια για το μέλλον του, παρ' όλα αυτά, θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την Σπόρτινγκ λόγω και της σχέσης καρδιάς με το κλαμπ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα