Ντε Γιόνγκ: Οριστικό deal Γιουνάιτεντ με Μπαρτσελόνα, δύσκολος ο παίκτης

Ντε Γιόνγκ: Οριστικό deal Γιουνάιτεντ με Μπαρτσελόνα, δύσκολος ο παίκτης

bet365

Έπειτα από αρκετό καιρό διαπραγματεύσεων και σκέψεων για τα ποσά, η Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι άκουσε το «ok» της Μπαρτσελόνα για τον Ντε Γιόνγκ έναντι 85 εκατομμυρίων ευρώ! Ακόμα βάζει εμπόδια ο παίκτης...

Ο Ολλανδός χαφ ενδέχεται να συνεργαστεί τελικά γι' ακόμα μια φορά με τον Έρικ Τεν Χαγκ στην καριέρα του και ο νέος κόουτς της Γιουνάιτεντ έχει φτάσει κοντά στην απόκτηση ακόμα ενός ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή μετά και τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Όπως αναφέρεται πλέον στον διεθνή Τύπο, η Μπαρτσελόνα έδωσε τη συγκατάθεσή της για την μετακίνηση του Φρένκι Ντε Γιόνγκ στο Μάντσεστερ έναντι 85 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία αφορούν 75 εκατ. + 10 εκατομμύρια σε μπόνους που συμπεριλήφθηκαν στη συμφωνία.

Βέβαια, ο διεθνής μέσος ακόμα είναι... δύσκολος και θέλει να παραμείνει στη Βαρκελώνη, αλλά η Γιουνάιτεντ θα επιχειρήσει να τον πείσει και με τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου που θα του προσφέρει...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα