Κλοπ για την υποδοχή της Λίβερπουλ στην Μπανγκόκ: «Έτσι ήταν και για την Γιουνάιτεντ;»

Newsroom
Κλοπ για την υποδοχή της Λίβερπουλ στην Μπανγκόκ: «Έτσι ήταν και για την Γιουνάιτεντ;»

bet365

Ο προπονητής της Λίβερπουλ δεν αντιστάθηκε και λίγο μετά την άφιξη της ομάδας του στην Μπανγκόκ ρώτησε αν η αντίπαλός τους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έτυχε τόσο θερμής υποδοχής.

Οι Reds, φρέσκοι από την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας και του Carabao Cup την περασμένη σεζόν βρίσκονται στην Ασία για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την σεζόν 2022-23. Με μια ολοένα αυξανόμενη βάση θαυμαστών που απολαμβάνουν σε αυτό το μέρος του κόσμου, υπήρχαν πολλοί ενθουσιασμένοι οπαδοί παρόντες κατά την άφιξη της αποστολής στην Ταϊλάνδη.

Μετά την άφιξή του στην Μπανγκόκ, ο κόουτς της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ κλήθηκε σε μια συνέντευξη Τύπου, αλλά πριν προλάβουν οι δημοσιογράφοι να του κάνουν μια ερώτηση πρόλαβε να αστειευτεί ρωτώντας αν η αποστολή της Γιουνάιτεντ -που βρίσκεται από το Σάββατο στη χώρα- έτυχε της ίδιας θερμής υποδοχής.

«Έμοιαζε έτσι χθες όταν ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ;» Μερικοί απάντησαν με: «όχι, όχι», αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» έτυχαν μιας... θορυβώδους υποδοχής στο αεροδρόμιο Don Muang όταν ολοκλήρωσαν το μακρινό ταξίδι το Σάββατο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα