Κριστιάνο Ρονάλντο: Συμφώνησε να πληρώσει τη ζημιά που προκάλεσε ο υπάλληλός του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Συμφώνησε να πληρώσει τη ζημιά που προκάλεσε ο υπάλληλός του

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο: Συμφώνησε να πληρώσει τη ζημιά που προκάλεσε ο υπάλληλός του

bet365

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ συμφώνησε να πληρώσει για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο ακίνητο πάνω στο οποίο προσέκρουσε ο υπάλληλός του με τη Bugatti.

Την περασμένη Δευτέρα έγινε γνωστό το ατύχημα που υπέστη ένας από τους υπαλλήλους του Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς οδηγούσε το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο του Πορτογάλου, μάρκας Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, αξίας άνω των 2,1 εκατομμυρίων ευρώ.

Το συμβάν, η σύγκρουση του οχήματος σε τοίχο ενός ακινήτου, σημειώθηκε σε μια αστική περιοχή της Μπουνιόλα της περιοχής Πάλμα ντε Μαγιόρκα, κοντά στο σημείο όπου ο σταρ απολαμβάνει τις διακοπές του. Ευτυχώς δεν υπήρξαν σωματικοί τραυματισμοί, αν και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου πονοκεφάλιασε σχετικά με το κόστος της ζημιάς που προκλήθηκε από την πρόσκρουση.

«Από το χτύπημα καταστράφηκε ο μετρητής νερού και από τότε δεν μπορώ να ζήσω στο σπίτι μου, η πόρτα γκρεμίστηκε καθώς και δύο τσιμεντένιες κολώνες», ανέφερε συγκεκριμένα, ενώ τόνισε ότι πέρασε στιγμές αγωνίας για την ακεραιότητα του σκύλου του, που συνήθως τον περιμένει πίσω από τον τοίχο της εισόδου.

«Νόμιζα ότι τον σκότωσαν. Όταν μπήκα τον είδα να τρέμει από φόβο μακριά από την είσοδο», πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, ο οποίος αποκάλυψε ότι επισκέφτηκε το πολυτελές καταφύγιο διακοπών του Κριστιάνο Ρονάλντο για να ζητήσει εξηγήσεις.

«Έπρεπε να περιμένω πολύ για να ανοίξει η πόρτα, αλλά βρήκα έναν πολύ ευγενικό άνδρα και γυναίκα. Για λογαριασμό του Ρονάλντο, υποσχέθηκαν να πληρώσουν για όλες τις ζημιές που προκάλεσε η Bugatti. Μου είπαν να τα φτιάξω όλα και να κρατήσω τους λογαριασμούς», επιβεβαιώνει ο ιδιοκτήτης.

Έτσι, όπως αναφέρουν και τα ΜΜΕ της Μαγιόρκας, αυτή την Τετάρτη, ο θιγόμενος θα επικοινωνήσει με την ασφάλεια που έχει συνάψει στο σπίτι του για να διορθώσει τη ζημιά, περιμένοντας τον Κριστιάνο να κρατήσει τον λόγο του και να πληρώσει για τη ζημιά που προκάλεσε το πολυτελές του όχημα χωρίς να εμπλεκούν οι δύο πλευρές σε δικαστική διαμάχη.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα