Ντάργουιν Νούνιεζ: Η προετοιμασία και ο ρόλος του Λίντερς

Ντάργουιν Νούνιεζ: Η προετοιμασία και ο ρόλος του Λίντερς

Κώστας Ζάλιαρης
Ντάργουιν Νούνιεζ: Η προετοιμασία και ο ρόλος του Λίντερς

bet365

Ο Ντάργουιν Νούνιεζ θα είναι παρών στις 4 του Ιούλη για την έναρξη της προετοιμασίας της Λίβερπουλ, κάτι που κρίνεται απόλυτα θετικό για να προσαρμοστεί πλήρως. Ο Λίντερς θα τον έχει από κοντά για να συνεννοείται...

Ο Ουρουγουανός επιθετικός σύντομα θα είναι και με τη βούλα παίκτης της Λίβερπουλ για τα επόμενα έξι χρόνια, αφού το μοναδικό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Ο 22χρονος μετακόμισε από τη Λισαβόνα στο «Άνφιλντ» και θα σύμφωνα με τους Times θα είναι πανέτοιμος την 4η Ιουλίου για να ενσωματωθεί αμέσως στην προετοιμασία της ομάδας.

Αυτό, κρίνεται απόλυτα θετικό από τον Κλοπ και τους συνεργάτες του, αφού θέλουν ο ποδοσφαιριστής να προσαρμοστεί απόλυτα στα νέα δεδομένα και με την έναρξη της νέας Premier League να... πετάει φωτιές.

Βέβαια, δεν γνωρίζει αγγλικά και γι' αυτό θα τον έχει από κοντά ο άμεσος συνεργάτης του Kloppo, Πεπ Λίντερς, όπως και ο Βίτορ Μάτος, προκειμένου να βοηθήσουν τον Νούνιεζ να καταλαβαίνει όσα πρέπει, αλλά και να έχει κι εκείνος «φωνή» για ό,τι χρειαστεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα