Ντάργουιν Νούνιεζ: Η Μπενφίκα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ

Newsroom
Ντάργουιν Νούνιεζ: Η Μπενφίκα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ

bet365

Η Μπενφίκα μέσω επίσημης ανακοίνωσης γνωστοποίησε ότι έχει ενημερώσει την αρμόδια επιτροπή του ποδοσφαίρου της χώρας σχετικά με την μεταγραφή του Ουρουγουανού άσου στη Λίβερπουλ!

Οριστικό είναι το deal ανάμεσα σε Μπενφίκα και Λίβερπουλ για τη μεταγραφή του Ντάργουιν Νούνιεζ.

Οι Πορτογάλοι με επίσημη ανακοίνωσή τους ανέφερε ότι έχει ήδη ενημερώσει την αρμόδιο επιτροπή για της μεταγραφές πως έχει συμφωνήσει με τους Άγγλου για τον νεαρό επιθετικό.

«Νωρίς το πρωί της Δευτέρας (0:44) η Μπενφίκα ενημέρωσε την αρμόδια επιτροπή (Επιτροπή Αγοράς Κινητών Αξιών - CMVM) ότι κατέληξε σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την πώληση του Ντάργουιν Νούνιεζ έναντι 75 εκατομμυρίων»

Οι «αετοί της Λισαβόνας» ενημέρωσαν ακόμα ότι «η συμφωνία προβλέπει την καταβολή μεταβλητής αμοιβής επομένως το συνολικό ποσό της πώλησης θα μπορούσε να φτάσει το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ», αναφερόμενοι στα προβλεπόμενα bonus του deal με τους «reds».

Ο 22χρονος αναμένεται σήμερα Δευτέρα (13/6) στο Λίβερπουλ προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή στο συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι πενταετές και που θα του αποφέρει ένα ποσό της τάξης των έξι με οκτώ εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα