Ντε Μπρόινε: Πήρε το δίπλωμα προπονητικής UEFA A στα 30 του ο αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι

Ντε Μπρόινε: Πήρε το δίπλωμα προπονητικής UEFA A στα 30 του ο αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι

bet365

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις του για το UEFA A και πλέον έχει με κάθε επισημότητα άδεια να γίνει προπονητής.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε μπορεί να βρίσκεται στα 30 του και να είναι στο «peak» της ποδοσφαιρικής του καριέρας, όμως ήδη έχει έτοιμο το πλάνο του για μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση. Ο Βέλγος σταρ ξεκίνησε τα μαθήματα προπονητικής στην ομοσπονδία του Βελγίου το 2019, πέρασε τις εξετάσεις του και πήρε σήμερα (31/5) το δίπλωμα UEFA A. To δεύτερο τη τάξει δίπλωμα ασκήσεως προπονητικής, πίσω από το UEFA Pro.

To Βέλγιο φαίνεται πως εκτός από μια εξαιρετική «φουρνιά» ποδοσφαιριστών θα προσφέρει στο ποδόσφαιρο και αρκετούς νέους προπονητές, καθώς εκτός από τον αρχηγό της Μάντσεστερ Σίτι, το δίπλωμα τους παρέλαβαν οι εν ενεργεία διεθνείς Βέλγοι, Γιούρι Τίλεμανς, Ντρις Μέρτενς, Γιαν Βερτόνχεν, Άξελ Βίτσελ, Σιμόν Μινιολέ, όπως και ο Τόμας Βερμάελεν, ο οποίος αποσύρθηκε τον προηγούμενο Ιανουάριο. Μικρότερος της «παρέας» είναι ο 25χρονος μέσος της Λέστερ, Γιούρι Τίλεμανς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα