Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ θέλει να πάρει μαζί του στο «Ολντ Τράφορντ» τον νεαρό Τίμπερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ θέλει να πάρει μαζί του στο «Ολντ Τράφορντ» τον νεαρό Τίμπερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ θέλει να πάρει μαζί του στο «Ολντ Τράφορντ» τον νεαρό Τίμπερ

bet365

Ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της επόμενης σεζόν και έχει ζητήσει από τη διοίκηση των «Κόκκινων Διαβόλων» την απόκτηση του 20χρονου Γιούριεν Τίμπερ.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ οδήγησε τον Άγιαξ στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος Ολλανδίας και πλέον στρέφει όλη του την προσοχή στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του. Τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός τεχνικός θα χρειαστεί πολλή δουλειά και χρόνο για να «οικοδομήσει» ένα σύνολο αντάξιο του μεγέθους του κλαμπ και όπως έχει αναφέρει ο Ραλφ Ράγκνικ η ομάδα χρειάζεται «επέμβαση ανοιχτής καρδιάς».

Σύμφωνα με τη «Mirror» ο νέος προπονητής των «Κόκκινων Διαβόλων» έχει κάνει ήδη την πρώτη στοχευμένη εισήγηση για μεταγραφή, καθώς θέλει να πάρει μαζί του στο Μάντσεστερ τον νεαρό αμυντικό Γιούριεν Τίμπερ! Ο 20χρονος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, ενώ έχει την ευχέρεια να καλύψει και το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Ολλανδός μπακ έμαθε το ποδόσφαιρο στις φημισμένες ακαδημίες του Άγιαξ, όπου πήγε σε ηλικία 12 ετών, προερχόμενος από τις ακαδημίες της Φέγενορντ και έκανε το ντεμπούτο του στο ανδρικό ποδόσφαιρο στο προτελευταίο ματς του «Αίαντα»στο πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20, στην έδρα της Χερενφέιν, υπό τις οδηγίες του Έρικ Τεν Χαγκ. Τη σεζόν 2020-21 καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα των πρωταθλητών Ολλανδίας, κάνοντας 30 συμμετοχές, με 2.258 αγωνιστικά λεπτά και ένα γκολ, ενώ τη σεζόν 2021-21 έγινε αναντικατάστατος, καθώς έπαιξε σε 43 παιχνίδια, μετρώντας πάνω από 3.500 αγωνιστικά λεπτά, σκόραρε τρία γκολ και μοίρασε δυο ασίστ.

Ο Τίμπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα που τον ανέδειξε μέχρι το 2024, όμως οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα μπορούσαν να τον κάνουν δικό τους με ένα ποσό κοντά στις 35 εκατομμύρια λίρες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα