Έβερτον - Μπρέντφορντ 2-3: Οι «Μέλισσες» άφησαν τα «Ζαχαρωτά» σε τροχιά υποβιβασμού

Έβερτον - Μπρέντφορντ 2-3: Οι «Μέλισσες» άφησαν τα «Ζαχαρωτά» σε τροχιά υποβιβασμού

bet365

Η Έβερτον προηγήθηκε δύο φορές στο «Γκούντισον Παρκ» κόντρα στη Μπρέντφορντ, όμως εν τέλει οι βαθμολογικά αδιάφορες «Μέλισσες» επικράτησαν με 3-2 και άφησαν την ομάδα του Λάμπαρντ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Μετά από τρεις αγωνιστικές με δυο νίκες και μια ισοπαλία η Έβερτον επέστρεψε στις ήττες, καθώς έχασε από τη Μπρέντφορντ στο «Γκούντισον Παρκ» με σκορ 3-2 και δεν κατάφερε να «κλειδώσει» την παραμονή της στην Premier League. Mε εννέα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι γηπεδούχοι, καθώς αποβλήθηκαν με απευθεάις κόκκινη κάρτα ο Μπρέιθγουεϊτ και ο Ροντόν.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ προηγήθηκε στο σκορ στο 10' με τον Κάλβερτ Λιούιν, οκτώ λεπτά αργότερα οι ισορροπίες άλλαξαν όταν ο νεαρός Μπρέιθγουεϊτ τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Τόνεϊ και στο 37' ο Κόουλμαν άθελα του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η Έβερτον προηγήθηκε εκ νέου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ριτσάρλισον. Οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν το σκορ και πήραν το τρίποντα με δύο γκολ σε ένα δίλεπτο, από τους Γουίσα (62') και Χένρι (64'). Ο έμπειρος επιθετικός, Σάλομον Ροντόν μπήκε αλλαγή στο 82' για τους γηπεδούχους αλλά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από έξι λεπτά (88').

Η Έβερτον βρίσκεται στο +2 από τη 18η Μπέρνλεϊ και έχει να παίξει κόντρα σε Κρίσταλ Πάλας στο Μέρσεϊσαϊντ και Άρσεναλ στο Λονδίνο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα