Ο Φίλιπς της Λίβερπουλ σε σχέση με την κόρη του πιο διάσημου φαν της Σίτι, Λίαμ Γκάλαχερ

Newsroom
Ο Φίλιπς της Λίβερπουλ σε σχέση με την κόρη του πιο διάσημου φαν της Σίτι, Λίαμ Γκάλαχερ

bet365

Η κόρη του διάσημου σταρ της βρετανικής ποπ και ροκ σκηνής και... Νο1 φιλάθλου της Μάντσεστερ Σίτι, Λίαμ Γκάλαχερ, γνωστοποίησε στο Instagram τον δεσμό της με τον αμυντικό της Λίβερπουλ που αγωνίζεται δανεικός στην Μπόρνμουθ.

Ο έρωτας δεν γνωρίζει σύνορα και... ομάδες, αλλά κανείς δεν ξέρει αν αυτό το ασπάζεται και ο Λίαμ Γκάλαχερ. Ο πάλαι ποτέ frontman της θρυλικής μπάντας Oasis και από τους πιο ένθερμους διάσημους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι καλείται να υποστεί τη σχέση της κόρης του όχι απλά με οπαδό, αλλά με ποδοσφαιριστή αντίπαλης ομάδας.

Η Μόλι Μούρις Γκάλαχερ, κόρη του Λίαμ, έκανε γνωστό στο Instagram πως βρίσκεται σε σχέση με τον αμυντικό της Λίβερπουλ, Νατ Φίλιπς και η είδηση δεν άργησε να γίνει viral στο Νησί, κυρίως για το... κοντράστ με τις οπαδικές προτιμήσεις του πατέρα της.

«Μεγάλη θαυμάστρια του έργου σου», έγραψε χαρακτηριστικά η Μόλι στη φωτογραφία που ανέβασε αγκαλιά με τον Φίλιπς, μετά το ματς που η Μπόρνμουθ στην οποία αγωνίζεται δανεικός πανηγύρισε και τυπικά την άνοδο στην Premier League. Μάλιστα, στο post σχολίασε και η μητέρα της, Λίζα Μούρις, γράφοντας «είσαι ο δικός μας Νατ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα