Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προτεραιότητα του Τεν Χαγκ η παραμονή του Ρονάλντο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προτεραιότητα του Τεν Χαγκ η παραμονή του Ρονάλντο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προτεραιότητα του Τεν Χαγκ η παραμονή του Ρονάλντο

bet365

Σύμφωνα με την «Telegraph» o νέος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, έχει ως πρώτο του στόχο τη διατήρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ρόστερ των «Κόκκινων Διαβόλων».

Ο Έρικ Τεν Χαγκ από το καλοκαίρι ανοίγει το νέο κεφάλαιο της προπονητικής του καριέρας, καθώς θα αναλάβει επίσημα την δύσκολη αποστολή να επαναφέρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή. Φυσικά όπως είχε πει και ο Ραλφ Ράγκνικ οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα χρειαστεί... «επέμβαση ανοιχτής καρδιάς».

Σύμφωνα με ρεπορτάζη της «Telegraph» ο πρώτος στόχος του Τεν Χαγκ δεν είναι κάποια μεταγραφή αλλά η υπόθεση της παραμονής του Κριστιάνο Ρονάλντο και την επόμενη σεζόν. Η Γιουνάιτεντ την επόμενη σεζόν δεν θα είναι στους ομίλους του Champions League και φυσικά αυτό θα είναι μεγάλο «αγκάθι» για τον 37χρονο «CR7», ο οποίος υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να ψάξει αλλού τη νέα ποδοσφαιρική του «στέγη» παρά το γεγονός ότι έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του Μάντσεστερ.

Ο Ολλανδός τεχνικός των «Κόκκινων Διαβόλων» αναμένεται τις αμέσως επόμενες ημέρες με τον Πορτογάλο σταρ για να εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ» ως ο ηγέτης της νέας Γιουνάιτεντ. Στη δεύτερη του θητεία στο Μάντσεστερ ο Ρονάλντο έχει σκοράρει 24 φορές σε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα