Ζλάταν: «Στη Γιουνάιτεντ έκανα όλους τους haters να με συμπαθήσουν»

Ζλάταν: «Στη Γιουνάιτεντ έκανα όλους τους haters να με συμπαθήσουν»

Κώστας Τόπας
Ζλάταν: «Στη Γιουνάιτεντ έκανα όλους τους haters να με συμπαθήσουν»

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραδέχθηκε ότι απόλαυσε την θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρά το γεγονός ότι υπήρχαν αρκετοί οπαδοί οι οποίοι πίστευαν ότι δεν καταφέρει να ανταπεξέλθει στην Premier League.

Ο Σουηδός αστέρας εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2016 και παρά το γεγονός ότι είχε κερδίσει 13 τίτλους πρωταθλήματος σε Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν, υπήρχαν ερωτηματικά για το αν θα μπορούσε να αποδώσει σε ένα παρόμοιο υψηλό επίπεδο στην Premier League.

Στην πρώτη του σεζόν στο Νησί, βοήθησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίσει το Community Shield, το Carabao Cup καθώς και το Europa League. Μιλώντας στο «ESPN» ο Ιμπραΐμοβιτς αναφέρθηκε στη θητεία του στους «κόκκινους διαβόλους» αλλά και στο γεγονός ότι κατάφερε να φιμώσει αρκετούς οπαδούς της ομάδας του, οι οποίοι επέμεναν ότι δεν θα μπορούσε να προσφέρει στο αγγλικό πρωτάθλημα.

«Το διασκέδασα. Μου άρεσε πολύ γιατί όταν ήρθα, ήταν όλοι εναντίον μου. Μετά από τρεις μήνες άρχισαν να με συμπαθούν. Μου αρέσει όταν οι άνθρωποι σε μισούν γιατί σου βγάζουν τον καλύτερο εαυτό. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα στη Γιουνάιτεντ, η οποία πιστεύω ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Αγγλία. Και νομίζω ότι ήταν η σωστή επιλογή να πάω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζλάταν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα