Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το απόλυτο tweet απαξίωσης από τον Λίνεκερ μετά την ήττα από την Έβερτον

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το απόλυτο tweet απαξίωσης από τον Λίνεκερ μετά την ήττα από την Έβερτον

bet365

Ο Γκάρι Λίνεκερ δεν έδειξε... έλεος προς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ήττα από την 17η της βαθμολογίας, Έβερτον, δίνοντας συγχαρητήρια στα Ζαχαρωτά με απαξιωτικό σχόλιο για τους Κόκκινους Διαβόλους.

Η Έβερτον μετρούσε μόλις μία νίκη σε έξι παιχνίδια, βρισκόταν στο χείλος της επικίνδυνης ζώνης, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμελλε να την «αναστήσει». Οι Κόκκινοι Διάβολοι που «καίγονταν» για τη νίκη ώστε να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας, υπέκυψαν στο «Γκούντισον Παρκ» και το twitter πήρε... φωτιά, με τον Γκάρι Λίνεκερ να πετάει πρώτος τη «σπίθα».

Ο παλαίμαχος θρύλος και τηλεσχολιαστής του SkySports συνεχάρη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό τα Ζαχαρωτά για τη νίκη τους, ωστόσο, φρόντισε να... υποβαθμίσει την επιτυχία τους, καθώς όπως δήλωσε, «παίζατε απλά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»!

«Τεράστια νίκη για την Έβερτον. Ξέρω πως με τη Γιουνάιτεντ παίζατε, αλλά παραμένει τεράστια νίκη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λίνεκερ και το tweet έγινε viral, με πάνω από 25.000 like σε λιγότερο από μία ώρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα