Ράνγκνικ: «Ίσως χρειαστούν 2-3 μεταγραφικές περίοδοι για ν' αλλάξει η κατάσταση»!

Ράνγκνικ: «Ίσως χρειαστούν 2-3 μεταγραφικές περίοδοι για ν' αλλάξει η κατάσταση»!

Ράνγκνικ: «Ίσως χρειαστούν 2-3 μεταγραφικές περίοδοι για ν' αλλάξει η κατάσταση»!

bet365

Ο Ραλφ Ράνγκνικ μάλλον κατέστησε σαφές το μεγάλο πρόβλημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκανε λόγο για ανάγκη της ομάδας να διορθωθεί σε βάθος χρόνου με 2-3 μεταγραφικές περιόδους!

Ο Γερμανός προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» στάθηκε πολύ στο ζήτημα της φυσικής κατάστασης και της δύναμης των παικτών που έχει τώρα στη διάθεσή του κι όχι τόσο στο τακτικό και το τεχνικό κομμάτι.

«Θα πρέπει να προσληφθεί ένας προπονητής και έπειτα βάσει της δικής του ποδοσφαιρικής ταυτότητας να γίνουν και οι προσθήκες στο ρόστερ. Δεν είναι πυρηνική φυσική, αλλά χρειάζεται χρόνος. Οι Λίβερπουλ και Σίτι είναι πλέον τρομερά δεμένες ομάδες έπειτα από 5-6 χρόνια κατά τα οποία έχουν επενδύσει στα ρόστερ τους.

Για την Γιουνάιτεντ μπορεί να μη χρειαστεί τόσα χρόνια, όμως σίγουρα μπορεί να χρειαστεί να περάσουν δυο – τρεις μεταγραφικές περίοδοι για ν' αλλάξει η κατάσταση. Και μετά να γίνεται λόγος για επαναφορά του DNA, της ταχύτητας, του τέμπο στο παιχνίδι... Αυτά είπα στη διοίκηση» σχολίασε ο Ράνγκνικ και έκανε τους οπαδούς του κλαμπ να απογοητευτούν για την αναμονή στην οποία πρέπει να παραμείνουν ώστε να ξαναδούν την Γιουνάιτεντ απόλυτα ανταγωνιστική...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα