Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 3-2: O μαγικός Κριστιάνο κρατάει τους «Κόκκινους Διαβόλους» σε τροχιά τετράδας

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 3-2: O μαγικός Κριστιάνο κρατάει τους «Κόκκινους Διαβόλους» σε τροχιά τετράδας

bet365

Ο φανταστικός Κριστιάνο Ρονάλντο με το 59ο χατ τρικ της καριέρας του οδήγησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη νίκη επί της Τότεναμ με 3-2 και στην τέταρτη θέση της Premier League.

O Kριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στη δράση και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες! Ο Πορτογάλος σταρ σκόραρε τρεις φορές στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στην αρκετά καλή Τότεναμ, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και την ανέβασε στην τέταρτη θέση με 50 βαθμούς, έχοντας δυο περισσότερους από την Άρσεναλ, η οποία όμως έχει παίξει τέσσερα ματς λιγότερα. Από την πλευρά τους τα «Σπιρούνια» έμειναν στην έβδομη η θέση με 45 βαθμούς και πλέον ο στόχος της τετράδας δυσκολεύει.

Ο «CR7» απείλησε για πρώτη φορά την άμυνα την Τότεναμ στο 9', όταν το σουτ του μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο χέρι του Ντάιερ, όμως διαιτητής και VAR δεν είδαν παράβαση. Στο 12' ο Κριστιάνο βρήκε χώρο και χρόνο αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Γιορίς μετά από τακουνάκι του Φρεντ, έκανε σουτ «βολίδα» και άνοιξε το σκορ.

Η Τότεναμ ανέβασε την απόδοση της μετά το πρώτο γκολ των «Κόκκινων Διαβόλων» και στο 27' είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Σον εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπεντακούρ έκανε την κεφαλιά - πάσα στο πρώτο δοκάρι και στο δεύτερο ο Ντάιερ έκανε την κεφαλιά, όμως απομάκρυνε ο Νταλότ. Τα «Σπιρούνια» βρήκαν εν τέλει τη λύση στο 33' όταν μετά από γύρισμα του Κουλουσέβσκι ο Τέγιες βρήκε τη μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής Μος έδειξε την άσπρη βούλα και ο Κέιν στο 35' μετέτρεψε το πέναλτι σε γκολ για το 1-1. Οι Λονδρέζοι δεν κατάφεραν να χαρούν την ισοφάριση, καθώς μόλις τρία λεπτά αργότερα, στο 38΄ο πολύπειρος Νεμάνια Μάτιτς έκανε τη βαθιά μπαλιά, ο Σάντσο έφυγε στην πλάτη της άμυνας, γύρισε στον Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Πορτογάλος σταρ εξ επαφής έκανε το 2-1 με το 806ο γκολ της καριέρας του.

Παραλίγο μοιραίος ο Μαγκουάιρ, «καθάρισε» ο Κριστιάνο

Στο δεύτερο μέρος η Τότεναμ ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού και περιόρισε τη Γιουνάιτεντ σε παθητικό ρόλο. Τα «Σπιρούνια» έφτασαν κοντά στο γκολ στο 61', όταν ο Κέιν βρήκε τον Κουλουσέβσκι μέσα στην περιοχή, ο Σουηδός γύρισε στον Σον, ο οποίος αστόχησε. Στο 72' οι Λονδρέζοι βρήκαν το γκολ που τους άξιζε, έχοντας όμως αρκετή δόση τύχης. Ο Σέρχιο Ρεγκιλόν έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Χάρι Μαγκουάιρ στην προσπάθεια του να κόψει με τάκλιν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα για το 2-2.

Εν τέλει την τελευταία λέξη την είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Στο 81' ο Τέγιες εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πορτογάλος νίκησε στον αέρα τον Ντόχερτι και με κεφαλιά νίκησε τον Γιορίς για το 3-2 και συμπλήρωσε το 59ο χατ τρικ της μυθικής καριέρας του. Ο «CR7» έχει δυο χατ τρικ με τη Γιουνάιτεντ, ένα σε κάθε θητεία του, τρία με τη Γιουβέντους, δέκα με την Πορτογαλία και 44 με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ραλφ Ράγκνικ): Ντε Χέα, Νταλότ, Μαγκουάιρ, Βαράν, Τέγιες, Μάτιτς (80' Καβάνι), Φρεντ, Σάντσο, Πογκμπά, Ράσφορντ (68΄ Ελάνγκα), Ρονάλντο (83' Λίντελοφ)

Τότεναμ (Αντόνιο Κόντε): Γιορίς, Ρομέρο, Ντάιερ Ντέιβις (87' Μπεργκβάιν), Ντόχερτι, Μπεντακούρ (88' Γουίνκς), Χόιμπεργκ, Ρεγκιλόν, Κουλουσέβσκι (78' Μόουρα), Σον, Κέιν

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα