Ζοσέ Σα: Η πρώτη του ήττα στο «Έμιρεϊτς» ήρθε με δικό του αυτογκόλ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ζοσέ Σα: Η πρώτη του ήττα στο «Έμιρεϊτς» ήρθε με δικό του αυτογκόλ (vid)

bet365

Αν και πρόκειται για τερματοφύλακα με μια από τις καλύτερες επιδόσεις στη φετινή Premier League κάτω απ' τα γκολπόστ, ο Ζοσέ Σα χρεώθηκε αυτογκόλ και ηττήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο «Έμιρεϊτς».

Ο Πορτογάλος νυν γκολκίπερ της Γουλβς όσο κι αν προσπάθησε στο ματς της Πέμπτης απέναντι στην Άρσεναλ προσπαθώντας να ροκανίσει και τον χρόνο του αγώνα για να πάρει κάτι η ομάδα του από το ματς, τελικά έφυγε ηττημένος από την έδρα των «κανονιέρηδων».

Αυτό, συνέβη για πρώτη φορά στην καριέρα του και μάλιστα, έγινε με δικό του αυτογκόλ, αφού χρεώθηκε σ' εκείνον το 2-1 της Άρσεναλ στο 90' + 5' από την παρέμβαση του τερματοφύλακα στην πορεία που πήρε η μπάλα στην προσπάθεια του Λακαζέτ από δεξιά.

Ο Ζοσέ Σα στις προηγούμενες δυο επισκέψεις του στο συγκεκριμένο γήπεδο είχε φύγει θριαμβευτής με τον Ολυμπιακό, τόσο στους «32» της σεζόν 2019-2020 στο Europa League, όσο και στους «16» της διοργάνωσης την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα