Μαρτινέλι: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απέρριψε τέσσερις φορές σε δοκιμαστικά»

Κώστας Τόπας
Μαρτινέλι: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απέρριψε τέσσερις φορές σε δοκιμαστικά»

bet365

Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι όταν ήταν σε νεαρή ηλικία πέρασε από τέσσερα δοκιμαστικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» του απάντησαν ισάριθμες φορές με αρνητικό τρόπο.

Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι είναι μια από τις αποκαλύψεις της τρέχουσας έκδοσης της Premier League. Μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο που τον κράτησε μακριά από το γήπεδο για αρκετούς μήνες, επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο, βρίσκει δίχτυα και οδηγεί την Άρσεναλ σε επιτυχίες, όντας ένας από τους πιο πολύτιμους ποδοσφαιριστές του Μικέλ Αρτέτα.

Αν και, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Μαρτινέλι σε συνέντευξή του στην «The Athletic », η ποδοσφαιρική του περιπέτεια θα μπορούσε να ήταν πολύ διαφορετική, καθώς όταν ήταν σε νεαρή ηλικία είχε δοκιμαστεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» το είχαν απορρίψει τέσσερις φορές.

«Εκανα τέσσερα διαφορετικά δοκιμαστικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν ήμουν 13, 14, 15 και 16 ετών. Έπαιζα στην ίδια ηλικιακή ομάδα με τους Μέισον Γκρίνγουντ και Μπράντον Γουίλιαμς και γνώρισα παίκτες της πρώτης ομάδας όπως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο Πολ Πογκμπά, ο Γουέιν Ρούνεϊ και ο Πατρίς Εβρά.

Ωστόσο, δεν υπήρξε ποτέ μια στιγμή, που να μου πουν ότι θέλουν να υπογράψω γι' αυτούς. Αλλά μου έδωσε μια γεύση και έκανε την προσαρμογή λίγο πιο εύκολη γιατί είχα ζήσει το ποδόσφαιρο στην Αγγλία. Ακόμα και μετά από αυτά τα δοκιμαστικά, πάντα πίστευα στον εαυτό μου. Το μυαλό μου πάντα σκέφτεται: "Μπορώ να τα καταφέρω"», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρτινέλι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα