Ζουμά - Γουέστ Χαμ: Καμία επίπτωση μετά την κακοποίηση της γάτας του, βασικός κόντρα στη Γουότφορντ

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Ζουμά - Γουέστ Χαμ: Καμία επίπτωση μετά την κακοποίηση της γάτας του, βασικός κόντρα στη Γουότφορντ

bet365

Ο Κερτ Ζουμά όχι απλά δεν δέχθηκε την παραμικρή τιμωρία για τις κλωτσιές και τα χτυπήματα στη γάτα του, αλλά ξεκινά κανονικά στο αρχικό σχήμα της Γουέστ Χαμ κόντρα στη Γουότφορντ.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media ήταν το λιγότερο σοκαριστικό. Η κακοποιητική συμπεριφορά του Κερτ Ζούμα προς την οικόσιτη γάτα του, με κλωτσιές και χτυπήματα με αντικείμενα μέσα στο σαλόνι του και τον άνθρωπο που έβγαζε βίντεο να γελάει αμέριμνος, προκάλεσε οργή στα social media από ανθρώπους με τη στοιχειώδη ευαισθησία και σεβασμό, οι οποίοι ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία του Γάλλου στόπερ.

Ωστόσο, η Γουέστ Χαμ έμεινε μόνο στα... λόγια της επίσημης ανακοίνωσης με την οποία καταδίκασε το περιστατικό. Διότι στην πράξη, ο Ζουμά δεν υπέστη την παραμικρή επίπτωση για την απαράδεκτη ενέργειά του και, μάλιστα, αρχίζει βασικός στο παιχνίδι των Χάμερς κόντρα στη Γουότφορντ. Μια απόφαση που επέφερε απογοήτευση και ερωτηματικά για το μήνυμα που θέλει πραγματικά να περάσει ο σύλλογος του Λονδίνου, μετά από μια ξεκάθαρη ένδειξη προβληματικής συμπεριφοράς από τον 27χρονο ποδοσφαιριστή του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα