Λίβερπουλ: Πρόταση ύψους 6,2 εκατ. ευρώ για τον Καρβάλιο της Φούλαμ

Νίκος Κικίδης
Λίβερπουλ: Πρόταση ύψους 6,2 εκατ. ευρώ για τον Καρβάλιο της Φούλαμ

bet365

Η Λίβερπουλ δεν... αρκείται στη μεταγραφή του Λούις Ντίας, καθώς φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και για την αγορά του 19χρονου wonderkid της Φούλαμ, Φάμπιο Καρβάλιο!

Συνέχεια στη μεταγραφική της ενίσχυση επιδιώκει να δώσει η Λίβερπουλ! Μετά το πολύκροτο deal με την Πόρτο για την απόκτηση του Λούις Ντίας έναντι 45+15 εκατομμυρίων ευρώ, στο Μέρσεϊσαϊντ φαίνεται πως έχουν στρέψει πλέον το βλέμμα τους στην περίπτωση του Φάμπιο Καρβάλιο.

Σύμφωνα με το «Skysports», η διοίκηση των Reds άναψε το πράσινο φως για κατάθεση επίσημης πρότασης ύψους 6,2 εκατομμυρίων ευρώ για τη μεταγραφή του 19χρονου μεσοεπιθετικού της Φούλαμ, η οποία καλείται να πάρει μια απόφαση με δεδομένο πως κινδυνεύει να χάσει ελεύθερο το «διαμάντι» της στο τέλος της σεζόν.

Ο Άγγλος πρόκειται για μια από τις φετινές αποκαλύψεις της Championship, καθώς αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στην ξέφρενη πορεία των Cottagers προς την επιστροφή τους στα σαλόνια της Premier League.

Οι αριθμοί άλλωστε δεν... ψεύδονται, με τον νεαρό άσο να έχει σημειώσει 7 γκολ και 4 ασίστ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο που σε συνδυασμό με τις εν γένει εντυπωσιακές του εμφανίσεις τον έχουν καθιερώσει ως ένα από τα πιο θελκτικά ονόματα της αγγλικής αγοράς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα