Τότεναμ: Σε επαφές με τη Γιουβέντους για τον Κουλουσέφσκι

Newsroom
Τότεναμ: Σε επαφές με τη Γιουβέντους για τον Κουλουσέφσκι

bet365

Σε ανοιχτή γραμμή με τη Γιουβέντους βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι ιθύνοντες της Τότεναμ, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Ντέγιαν Κουλουσέφσκι!

Σε λύση της... τελευταίας στιγμής φαίνεται πως καταφεύγει η Τότεναμ. Αφού δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις προσθήκες των Αντάμα Τραορέ και Λουίς Ντίαζ, οι Spurs φαίνεται πως πλέον στράφηκαν και σε τρίτο όνομα για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του «Athletic», οι Λονδρέζοι βρίσκονται τις τελευταίες ώρες σε επαφές με τη Γιουβέντους προκειμένου να ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατό τη μεταγραφή του Ντέγιαν Κουλουσέφσκι!

Ο Σουηδός φαίνεται πως προέκυψε σαν επιλογή έπειτα από προσωπική εισήγηση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Φάμπιο Παράτιτσι, ο οποίος διατηρεί εξαιρετική άποψη για τον ακραίο επιθετικό από την κοινή τους θητεία στο Τορίνο.

Πάντως το ρεπορτάζ δεν αποσαφηνίζει αν οι διαπραγματεύσεις αφορούν... προσωρινή ή μόνιμη μετακόμιση του 21χρονου στο Λονδίνο, πιθανολογώντας ωστόσο για πρόταση περί εξάμηνου δανεισμού που θα συμπεριλαμβάνει και οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Τη φετινή σεζόν ο Κουλουσέφσκι έχει καταγράψει 27 συμμετοχές με τη Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σημειώσει δυο γκολ και τρεις ασίστ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα